Přejít na obsah

S.ilw.R

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

S.ilw.R's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. S.ilw.R

    Nečitelný displej

    Ja mam taky s displayem problém při vyšších teplotách-kolikrát se mi stane že s toho displaye ani nic nepřečtu.Rok výroby to je duben 2005..
  2. S.ilw.R

    zrcátka

    super děkuji..
  3. S.ilw.R

    KLIMATIZACE

    jj,je to vyroba 2005.Mam ted nakoupenej rozvodák,palivový filtr,vzduchový filtr,olejový filtr,kabinový filtr a olej,tak to necham v servisu udělat a když se to nezlepší tak zajedu někam kde servisujou klimatizace!!Děkuji za info..
  4. chtěl bych se optat,jestli to jde nějak udělat,když jsem například v myčce a chci sklopit zrcátka,abych se nemusel kvůli tomu zamykat v autě.Jestli se zrcátka sklopějí i zmáčknutí nějakého tlačítka..Děkuji..
  5. S.ilw.R

    1.6 HDI nebo 2.0 HDI ?

    mam Peugeota 407 2.O HDI 16V a jezdim i hodně po měste,prostě taková kombinovaná spotřeba a že na to docela i šlapu a ukazuje mi to 6,9 l/100Km..
  6. S.ilw.R

    KLIMATIZACE

    a nevis cca cenu??
  7. Mam takovou aotázku.Jsem čerstvý majitel P 407 a asi nemam napln v klimatizaci a nebo ji spatne zapinam.Delam to tak,ze ne panelu zmáčknu knoflík AUTO,a ono to fouka,ale např. když dám 14 stupnu,tak to nějak obzvlast studene nefouká...děkuji za info!!
  8. S.ilw.R

    Rozměr pneu

    hele chlapaci-narvu na P 407 18 kola s pneu 225x45??Jo, a ještě jedna taková trapná otázka...jakou ma 407 rozteč??Dikx předem za info..
  9. S.ilw.R

    Servo

    jj,ale tak tomu prave neni.Je to i napřiklad při zatáčení do zatáčky,která neni až tak prudka..
  10. S.ilw.R

    Servo

    nn nepeni..Jenom to děla divný zvuk,jak kdyby se kolo do něčeho opíralo,ale to je blbost..
  11. S.ilw.R

    Servo

    Tak tedkon jsem byl pod autem a manžety jsou v normálu a ani to nikde nesaje,proste vse v poradku.Tak vubec nechapu co by to mohlo byt..
  12. S.ilw.R

    palubní počítač

    Chtěl bych se optat,jak mam udělat,když mam v autě aut. rozsvěcování světel,že když vypnu motor,a vytáhnu klíček,že světla nezhasnou..Děkuji!!
  13. S.ilw.R

    Tak zas jede SUPER

    To je trapas-můžu se optat co je to FAP??Děkuji..
  14. Mam takovej nepříjemnej problém!!Když dám plný rejt na volantu (P 407 sedan),tak mi jakoby pod nohama začne takový nepříjemný,tichý zvuk.Díval jsem se do nádoby na kapalinu a zdálo se mi tam málo oleje,tak jsem si ve značkovém servisu koupil speciálni servo olej (cca 400Kč),dolil a žádná změna!!Chtěl bych se optat,jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost,nebo zda se to nemá nějak odvzdušnit-ale v servisu mi řekli,že se to odvzdušní samo.Jen se obávám,aby nebylo v prdeli čerpadlo.Děkuji za jakékoliv informace..
  15. S.ilw.R

    palubní počítač

    a ten vstup AUX najdu kde??To je normal vzádu za rádiem?,Děkuji za info..
×
×
  • Vytvořit...