Přejít na obsah

Bobo 63

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Bobo 63's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Bobo 63

    Nouzový režim

    při odpojení a projetí, nenahlásí PC poruchu a nezůstane svítit kontrolka, kterou zhasnou jen v servisu?
  2. Bobo 63

    Nouzový režim

    Díky moc za odpovědi. Bobo 63.
  3. Zdar Peugeoťáci 406 kaři. Ptal jsem se před několika týdny a žádná odpověď. Zkouším to tedy znovu. Poznám jako laik neznalý problematiky motorů, když auto přejde do nouzového režimu nebo když se začne chovat jako prostý diesel bez turba. Rozsvítí se vždy kontrolka poruchy nebo ne. Díky za informaci.
  4. Bobo 63

    Aditiva do nafty

    Super diesel aditiv mají na čerpačkách Benzina, Čepro a Eurooil za 210 kč/650 ml.
  5. Bobo 63

    Aditiva do nafty

    Super diesel aditiv se dá sehnat u čerpacích stanic Benzina, Čepro nebo Eurooil.
  6. Máte někdo zkušenosti s přidáváním aditiv do nafty. Dle informací servismenů vzrostl od září( kdy se přidává řepka do nafty ) dramaticky počet poruch spojených s nekvalitním palivem. Pokud máte někdo dobré zkušenosti, poraďte druh. Díky.
  7. Bobo 63

    Ještě jednou váha vzduchu

    Taky se za mnou žádný černý dým netáhne, ale stále mám pocit, že to auto není tak živé jak dříve. Je to jak ta hláška z filmu: Co na to počítač? Počítač mlčí. Prostě nesvítí žádná kontrolka poruchy. Ale v příštím týdnu zajedu na diagnostiku a pak se uvidí. Mám ale známého se stejným autem, jezdil na diagnostiku a nic nenašli. Auto šlapalo na půl plynu a kouřilo. Nakonec to byl prý nějaký tlakový spinač na motoru. Jelikož se v tomto oboru laik, opravdu nevím k čemu to tam je. Každopádně díky za názory.
  8. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, popište, jak se chová auto při poruše váhy vzduchu. Nechal jsem jí vyčistit, chvíli se zdálo, že bude vše v pohodě a nyní je auto opět línější a na konci výfuku se usazují trochu saze, což tam dříve nebylo. Dle lajckého rozumu předpokládám, že při poruše váhy je dodáváno do paliva málo vzduchu, spalování je horší a proto ty saze. Díky za každou zkušenost. Bobo 63:(
  9. Bobo 63

    dioda na palubce

    Díky moc za rady, ani na to nesáhnu, jelikož jsem rád, že vše funguje jak má. Jen jsem chtěl vědět nač to je. Bobo 63.
  10. Prosím o radu. Na palubce přesně uprostřed mezi výdechy vzduchu na čelní sklo je z výroby namontovaná nějaká červená dioda. Domnívám se, že je to příprava na signalizaci zapnutého alarmu, ale nenašel jsem k ní kabely, aby se daqla použít. Pokud někdo máte s tímto zkušenosti, dejte vědět. Díky. Bobo 63.
  11. Byl jsem s tím nižším výkonem v servisu. Vyměněn palivový filtr ( zanešenej ), váhu vzduchu prostříkli volajakým sprejem, tekl z váhy chvíli pěknej sajrajt a pak vysušili vzduchem ( prý naprosto standardní úkon ). Motor se utišil a jezí mnohem lépe. Huráááá. Na diagnostice se prý pozná jen totálně zničená váha vzduchu, načatá prý ne. Robert.
  12. Prosím o informaci. Zatím se mi díky bohu po 4 letém provozu P 406 ky nikdy nerozsvítila žádná kontrolka poruchy. Chci se proto optat zkušenějších 406 kařů, zda palubní počítač na palubce signalizuje jakoukoliv poruchu motoru, vstřiků, palivového systému a turba nebo se může objevit závada bez signalizace poruchy těchto systémů. Díky. Robert.
  13. Byl jsem s těmi vibracemi v servisu, ale nic se nenašlo. Prý je to pouze můj subjektivní dojem-citlivé chodidlo. Zajímavé. Nižší výkon motoru by prý mohl být zaneseným vzduchovým filtrem, vadnou nebo znečištěnou váhou vzduchu nebo nějakým problémem na turbu. Filtr tedy vyměněn. Váha pouze profouknuta vzduchem. Černá tlustá hadice od turba po přidání správně ztvrdne, jak je natlakovaná, ale prý může někde být problém na rozvodných hadičkách vzadu za motorem. Máte někdo zkušenosti s jiným čištěním váhy než profukem a závadami turba. Robert.
  14. Pročítal jsem si příspěvky o zadním znaku a mám následující problém. Nějaký dobrák mi před nedávnem serval tento znak z auta a od té doby ho marně scháním. V běžných prodejnách i servisech ho nemají a v nejbližší Peugeot prodejně jsem také neuspěl. Máte někdo s tímto problémem zkušenosti. Bbo 63
  15. Bobo 63

    Manuál na 406 v češtině

    Díky moc. Bobo 63.
×
×
  • Vytvořit...