Přejít na obsah

LUB0SS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli LUB0SS

  • Datum narození 6.2.1980

Profilové informace

  • Město
    Stará Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

LUB0SS's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. To Valig: Zdravim, ak je ten spinac nefunkcny - mal by som mat jeden k dispozicii, v ramci reklamacie sa pren mozete hocikedy zatavit. Chmura
  2. LUB0SS

    centrál v klíčku nefunguje

    U mna to bolo bateriou v kluci. Aj ked este dioda blikala - dialkovy central uz nefungoval. A keby KuboSE nepopisal ako zparovat kluc s centralom , maturoval by som dodnes.
  3. LUB0SS

    centrál v klíčku nefunguje

    Zdravim, ja mam old model - radio, a vcera sa mi stalo to iste, dioda svieti ale central nereaguje. V mojom pripade je to o to horsie, ze musim este zadavat aj kod manualne. Mam pocit ze dioda svieti kratsie - to by mohol byt naznak vybitia. vymenim baterie a dam vediet.
  4. LUB0SS

    pipanie po vypnutí motora

    Ja mam takisto Sony radio, a pipanie ide z reproduktorov...
  5. LUB0SS

    3,0 V6 a LPG?

    Dolezite faktory pri prestavbe na LPG su: - ako dlho chces auto pouzivat - rocny pocet najazdenych km - menej dolezity faktor je aj priemerna dlzka trasy, moderne systemy LPG sa automaticky prepnu z BA95 na LPG po zahriati motora na urcitu teplotu (myslim ze okolo 30-40 st.C.). Cize ak casto pouzivas auto na na priblizenie iba do 1-2 km moze sa ti stat ze budes jazdit iba na BA95. Ja v kazdom pripade hodnotim pohon LPG kladne. Pri sekvencnom vstrekovani rozdiel spotreby ani nespoznas. Dalsie pozitivum je dlhsi dojazd a rychlejsia diagnostika vstrekovacich systemu, popripade vylucenie inej zavady (napr. LPG ide BA95 nie - zla dodavka BA95....atd )
  6. Ferry a čakom mali ste pravdu. na tomto modeli ma zadny stabilizator priemer 22,8mm. U 406 1,8 16V kt. mam na ND je tento priemer iba 21 mm. K prednej naprave som sa nedostal - ani neplanujem. Vadil mi iba tvrdy \"zadok\". Ak by niekto chcel pritvrdit zadnu napravu svojej 406, mam jeden stabilizator o priemere 23mm na predaj za symbolicku cenu.
  7. LUB0SS

    bliká pp

    Skor by som skontroloval vodivost a dotiahnutie \"stycnych\" ploch - musi to suvisiet s privodom prudu.
  8. Mam doma anglicku 1,8 16V (81kW) sedan na ND, a fotrovu 1,8 16V (85kW) Break , zmeram, porovnam priemery stabilizatorov a dam vediet.
  9. LUB0SS

    lupnoti pri startu

    V ziadnom pripade nic nemazte, alebo nemastite...
  10. LUB0SS

    lupnoti pri startu

    Je to rucna brzda, stava sa to aj u kotucov.
  11. Zdravim Vas, kedze som uz vystriedal viacero P406, u tej mojej poslednej, aktualnej, som sa stretol so zaujimavym problemom, ktory si neviem vysvetlit. Je to old model 2,0T 108kW Break. V porovnani s ostatnymi P406 (sedan i break) mi pride zadna naprava strasne tvrda. Je tvrda ako pri sportovom aute a od francuzskeho komfortu ma daleko. Da sa nejako nastavit pruznost zadnej napravy? Viem nastavit iba zbiehavost rychlo opotrebovatelnymi stabilizacnymi tyckami. Je este nieco na zadnej naprave nastavitelne? Vdaka za vsetky odpovede. [upravil dne 18/1/10 LUB0SS] [upravil dne 23/1/10 LUB0SS]
  12. Ja mam taky isty motor, Objem 1905, vykon 68kw, je to bez katalyzatoru! Ostatne XUDy v 406-kach s katalyzatormi mali v TP 66kW. Ziadna dilema....
  13. Ja mam tiez podozrenie na mojom 1,9TD na cerpadlo. U mna sa to prejavuje tak ze sa zvysi volnobeh o cca 100 ot/min a motor viac dymi. Su tam dva konektory - modry a cierny. Neviete co sa vlastne cez tieto konektory ovlada?
  14. LUB0SS

    ovladanie kurenia

    Zdravim Vas, nejaka kabelaz tam je - mal som to rozobrane niekedy v minulosti. Je to konektor ccca 50x5mm. U starsich modelov sluzil na ukazovanie teploty a pre radio RDS. Risk vidim vo velkosti konektorov 3 elektrickych tlacidiel - myslim ze na old su vacsie. Nech sa dari...
×
×
  • Vytvořit...