Přejít na obsah

Sam71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Sam71's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. ahoj všem, mám skromný dotaz. Na 307SW se mi během týdne vypálila obě potkávací světla. Konektor doslova připečený na žárovce. Pojistka nic, v pořádku. Měnil jsem před měsícem baterku ale nemyslím si že by to mělo s tím co dočinění. Měl někdo podobný problém, Díky za rady.
  2. Sam71

    spojka ???

    tak podrobně, zastavil jsem auto z normální jízdy a když jsem potom přišel k vozu nešlo vyřadit, respektive rychlost nešla vyřadit a spojka jako by nerozpojovala. Auto prostě jelo dopředu i se vyšlápnutou spojkou. Potom se mi podařilo, když jsem auto chcípnul, rychlost vyřadit. Pak zase nejde nic zařadit. Včera s tím jela moje žena a opět žádná možnost zařadit. Auto odstavila a já s ním dnes 3x přejížděl bez jediného problému, jako nic. Jondy zase po 3/4 hodině nejde prostě zařadit nebo vyřadit. Pedál jde sešlápnout normálně, zvuky to nevydává žádné. Někdo mi říkal, že by se mohla přilepit lamela z důvdu, že natekl olej do spojky. Někdo mluvil o tom odvzdušnění. Někdo radil že je to spojkové ložisko. Tak... raďte !!!
  3. Sam71

    spojka ???

    hele je možná, že to může ovlivnit nízká hladina v brzdovém okruhu ??!! Brzdová kapalina ??
  4. Sam71

    spojka ???

    neseděl jsem 3/4 hodiny v autě, měl jsem tam například rychlost č. 1 a nešlo mi vyřadit, teď mi poraď !
  5. Sam71

    spojka ???

    nijak to nedře, jen nejde zařadit, pak to jde normálně, jsem z toho daněk !!!
  6. Sam71

    spojka ???

    jo jo, začalo to zničeho nic, včera jsem pak nemohl vyřadit jedničku po 3/4 hodině stání. Spojka jakoby nevystavovala.
  7. Jsem novým majitelem P307 SW 79 kw. Mám problém se spojkou. V případě odstavení vozidla, třeba i na 2 hodiny, nejde zařadit žádný r. stupen. Pokud nejaký stupeň zařazený je nejde vyřadit. Po troše protočení motoru pak rychlost zařadit jde, má někdo nějaké zkušenosti ? Díky Sam71
×
×
  • Vytvořit...