Přejít na obsah

papa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

papa's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. papa

    zabouchlé klíče 406hdi

    To se mi stalo loni, kousek od domu u obchodu. Otevřený kufr, zamknout auto, a bundu s klíčemi šup do kufru:(. Naštestí mám ještě jedno stejné auto, na kterém jsem natrénoval , posundání tapecu vyháčkovat zadní dveře. Pak už to byla jen chvilka ,a trochu štěstí.
  2. papa

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Tak tempomat hotov i na moji druhé 406tce. Dotažení tří vodičů do ŘJ od páčky, jeden vodič napájení a nacvaknutí brzdového spínače.
  3. papa

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Zdravím. Carlosi81, udělal jsi mi radost, mám taky tu samou 406tku i řídící jednotku , a nedoufal jsem že mi půjde dodělat tempomat. Chybí mi jenom vodiče z ŘJ do páčky, Můžeš mi prosím prozradit ty čísla vodičů. Dík. [upravil dne 5.7.2013 13:13 od papa]
  4. papa

    Co hučí u světýlka v kabině?

    Vyřešeno , auto jsem koupil v únoru, až nyní při oteplení jsem začal pozorovat tuhle závadu. V příručce uživatele jsem našel pojstku F2-Termistor vzduchu-Ovládání ventilátoru. V autě tahle pozice byla volná, tak jsem tam strčil pojstku 5A a ono to funguje.
  5. papa

    Co hučí u světýlka v kabině?

    Zdravím, začala mě zlobit aut.klima. Zjistil jsem že po nastavení teploty, klima nějak divně reaguje. Napadlo mě že to může být ve stropním čidle. A taky že jo, netočí se ventilátorek. Ventilátorek je vpořádku, zkoušel jsem ho v mé druhé 406tce. Potřeboval bych podadit, nebo najít schéma. Dík.
  6. jj, ušetřit, ale ne za každou cenu.
  7. A co říkáte na tohle: http://aukro.cz/brzdove-kotouce-desticky-peugeot-406-sada-predni-i1563036262.html?source=oo [upravil dne 15.4.2011 21:09 papa]
  8. papa

    Jak rozebrat packu radia?

    h4wk3y, ta pačka je nalisovaná, kakže jenom silou vytáhnout, ale to asi už víš, pozdě jsem zareagoval:D, tak aspoň pro ostatní. To to je páčka už uřezaná:
  9. Chystám se koupit přední tyčky, tak jsem si řek že se podívám i na zadek, a zjistil jsem vodorovnou vůli asi 1CM. tyčky jsem měnil před 16000km. Kupoval jsem STARLINE po410,- kus + 650.- geometrie. Chci se zeptat, jaký bude rozdíl mezi TRW za 1970,-kč, a MEYLE za 620,-kč.
  10. papa

    Tachometr

    Ten problem jsem měl taky, tachometr padal na nulu, a počítač neukazoval spotřebu atd.. Tak jsem vymontoval čidlo, že se podívám jak to čidlo vypadá, jestli má dva nebo tři vodiče, dal jsem ho zpátky a konektor jsem prostříkal kontoxem. Jsou to už tři měsíce, a zatím dobré. Asi to byl jenom konektor, i dyž vypadal čistě bez oxidace. [upravil dne 3.4.2010 papa]
  11. papa

    Netopí na nohy.

    Ve 406tce si nohy moc neohřeješ, na zimu zavírám průduchy v palubce, aby to víc foukalo na nohy a taky na sklo.
  12. Kupoval jsem na levou stranu nárazníku, a ta stála v Pežotu 700,-. Chom. lišta ve tvaru \"u\"pod mřížkou 1400,-.
  13. papa

    Polibek po odchodu z auta :)

    Jo keždé ráno na lačno:super. Ne bezesrandy, nastříkáš to na sedačku, a máš pokoj. Používám to už rok, a funguje to.
  14. Podle fota bych měl mít B1, a mám plnou(skoro:D) výbavu krom el. sedaček, vyhřívání sedaček a navigace.
  15. papa

    klimatizacia

    ... jakekoliv 12V relé s jedním spínacím kontaktem, + a - neřeš, dva vodiče na cívku, a dva na zapínací kontakt. Nožička z rozpínacího kontaktu na plošňáku nevede nikam.
×
×
  • Vytvořit...