Přejít na obsah

bure

Uživatel
  • Počet příspěvků

    518
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bure's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

7

Popularita

  1. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    ano zespoda, reagoval jsem na SZ, ale vlakno cetl az nyni .....
  2. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    nojo, ale "obavam se" ze tu F16 nejak nejsem schopen poznat ,tedy pokud ten vrch akumulatoru je tohle: a tam nikde oznaceni F16 a nebo hodnotu 30 neumim najit ....
  3. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    aktualne mam separatni 50A pojistku v pouzdre primo na kabelu vzdalenou cca 30cm delky kabelu od "+" na baterce , ale dat ten kabel primo na desku akumulatoru a zkratit i tech 30cm na minimum by bylo skvele, kolik ta velka pojistka ma prosim ?
  4. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    tak jsou "ve hre" ty pojistky dve, tedy jedna u baterky a druha na "vstupu" do kufru , sazet pojistky jak jahody do radku rozhodne nemam v umyslu, nicmene velicinu prechodoveho odporu jsem v uvaze jaxi zanedbal ... je tedy otazkou zda-li za predpokladu kvalitniho zakonceni kabelu v pojistkovych pouzdrech mohu tuto velicinu skutecne zanedbat a nebo s ni pocitat pri celkovem mnozstvi dvou pojistek na kabelu ?
  5. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    tak jestli maji koncova svetla odber ve spicce 41,6A, zacnu o tom vazne uvazovat
  6. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    no prave, cim vic pojistek bude na ceste, tim vice "segmentu" vodice bude ochraneno a pripadny zkrat tak neovlivni vodic po cele jeho delce, tedy pokud je ma uvaha spravna ?
  7. bure

    dve pojistky v ceste k zesiku

    jen ze mam napajeci kabel predimenzovany 2x, tak jsem chtel mi ty pojistky dve jednu pojistku uz u baterky samozrejme mam, ale ze mam na zesiku ne jednu, ale dve pojistky, jsem ponekud pozapomnel, takze jsem za lamu B.
  8. ahoj, ve snaze o maximalni zabezpeceni me napadlo dat krome pojistky u baterky jeste druhou pojistku na napajeci kabel do kufru k zesilovaci, ale nemuze mi tato snaha spise "uzblizit" ? diky B.
  9. bure

    Zapojeni Repro P508 (Vyhybky)

    to fakt asi stacit nebude ale couvaci kamere to stacit bude edit: tak ani kamere to stacit nebude, tedy stacilo by, ale dostal jsem "vynadano", ze pry kdyz by byla napajena "porad" tak se brzo "vypali" chip, takze proud pro tuto kameru asi "ukradnu" ze svetel zpatecky ....
  10. bure

    Zapojeni Repro P508 (Vyhybky)

    250/6,4=39A=5,71mm prurez kabelu na 8m, ja disponuji vodicem o prurezu 8mm a tazny nemam
  11. bure

    Zapojeni Repro P508 (Vyhybky)

    mno tak pak se neda nic delat a vyhybka pujde do dveri empiricky overeno, ze 2x 8mm podlozky na sobe, tedy 16mm stači určitě, tak jsem pro jistotu objednal 18mm ted jeste kudy dostat od baterky do kufru napajeci kabel abych pri tom nemusel rozebrat "pul auta" a hudba bude kompletni
  12. bure

    Zapojeni Repro P508 (Vyhybky)

    jojo, konkretne tyhle: vyhybka "krmi" oba repraky, jak ten stredobas tak vyskac, jinak na ten + a - jsem se ptal proto, ze bych tu vyhybku schoval nekde primo za radiem, protoze vzhledem k potencionalnimu pruniku vlhkosti se mi ji nechce nechvat ve dverich ....
  13. bure

    Zapojeni Repro P508 (Vyhybky)

    jeste nepripojil, protoze 8mm podlozky pod stredobasy se ukazaly jako nedostatecne jinak diky za info, kdyz tedy budu chtit pouzit i nove vyskove repro, budu muset ve dverich nebo "nekde" schovat i dodane vyhybky, btw. ktery z tech kabelu toho maleho konektoru vyskoveho repro je + a ktery - viz vpravo dole, obr nize, bys prosim nevedel ? diky B.
  14. ahoj, z neoriginalniho radia mam zapojeny vystupy prave na 4 repro, tedy 8 "dratku" do redukce a z té potom na puvodni originalni konektor dal do auta... ve vsech dverich je ale dratku celkem 16, resp. v kazdych je stredobas a twitter zapojen samostatne (v kazdych dverich tedy dva kabely - celkem ctyri dratky ) Nevi prosim nekdo jestli tim ze jsem vyndal puvodni origo radio jsem prisel omylem i o vyhybky, nyni mi hrajou ve vsech kabelech vsechna pasma a ty vyskove reproduktory nyni hrajou jen to cemu z toho pasma "rozumi" a nebo jsou ty vyhybky ukryty nekde na ceste k repraku ? diky B.
  15. jak rozebrat vsechny dvere a dostat se tak k reprakum jsem zde jiz nastudoval, ale navod na demontaz plastu na ceste mezi palubkou a kufrem, leva i prava strana by nebyl pekne prosim ? potrebuji protahnout kabelaz do kufru k zesiku ... diky moc ! B.
×
×
  • Vytvořit...