Přejít na obsah

cb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

cb's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. cb

    Navigace TOM TOM 510, vaše zkušenosti

    Používám Tom toma v mobilu N73 Nokia a GPS Nokia a celkem v pohodě. Dostupnost map neni problém na netu jich je hafo stále se aktualizujou. Radary se v tom zapnout daji je jen nutné udržovat stále aktuální mapu u nás ta podpora neni nic moc, ale v německu se to aktualizuje přímo s RDS radia a navádí tě mimo kolony atd.
  2. Chtěl jsem se zeptat čím a kde se dá koupit nějaký krém na ošetření kožených sedáků. A dále bych se chtěl zeptat jak zakrýt praskliny. Předem dík za odpověd.
  3. Čau nevíte někdo, když chci ekologicky zlikvidovat auto kvuli odhlašení z inspektoratu. Jestli musí být auto kompletní nebo stačí jen kastle bezu motoru. Předem dík
  4. cb

    ako je to zo servom u 205

    Já mam rok 90 a servo mam. A je to obyč. verze
  5. cb

    vaha vzduchu

    Chci se zeptat jestli někdo nemá váhu vzduchu na ozkoušení moje asi zlobí. Je to na 205GTI rok 90 ,1.9, předem dík jsem z Prahy
  6. cb

    Autoprima sleva

    Chci se zeptat nakupoval už někdo v autoprima a uplatňoval tam slevu. Minule když jsem tam byl tak jim kartička nestačila a chtěly ičo nebo nějaky jiný udaje o clubu . Nevíte někdo pod čím je tam registrovany peugeot club. Předem dík za odpověd.
  7. cb

    205 GTi vybava Grife

    Sedacky kolik za ne chces
  8. Ta 907 stoji na v Paříži na Champs-Elyseés v předváděcím centru Peugeotu a na proti je renault a má tam Formuli rozebranou do dílů + závodní specialy.
  9. cb

    Poradte s DVD prehravačem

    Mam ho doma fakt supr.sehnal jsem ho na netu www.pixmania.com za 2496 kč. Musiš si ho objednat z francie a přijde ti za 14 dní. reklamace jsou v pohode maji ceskou podporu.
  10. cb

    Pomóc!! Spyware

    zkus soft spybod nebo napis co je to za spyware (jmeno)
  11. cb

    407SW

    Tak co říkate na nový model 407 SW.
  12. Chci se zeptat pri startování mi hvizdá tenhle řemen az hrůza jak se dostane do tacek tak je OK, tak jsem starý vyměnil za nový a je to ještě horší. Neporadídete někdo co stím.
  13. cb

    Váha vzduchu vs. sport.filtr

    Ja mam na 205 GTI 1,9 jen vložku a je to v poho ale zkousel jsem tam i kit a nic to nedelalo. Neni to tim ze mas chudou smes vzduch benzin ?
  14. cb

    1,9 GTi co to je za motor ???

    jestli to mas na hadicích tak to mas jako ja a je 120 konovej mam oznaceni XU9JZA
  15. cb

    Mnoho dotazu na 205 GTi 1,9

    kabel k diagnostice je za chladičem v pravo u cerny krabičky ve ktery je řízení sahar je to takova oválna hneda kostka se 4 dírama
×
×
  • Vytvořit...