Přejít na obsah

Dave405

Uživatel
  • Počet příspěvků

    968
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Stonava
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    www.peugeot-club.com?clen=1460

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dave405's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

8

Popularita

  1. Dave405

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Ozz56: co víš o akci v Oplu? Zítra se mám jet podívat na Opel Combo 1.5 96kw EAT8, koupený nový letos v CZ, najeto do 1000km s cenovkou do 400tkč, tak jsem zvědav co za tím stojí
  2. Dave405

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Jasně že jo, nechtělo se mi to rozepisovat, když je toto vlákno o Rifteru a jeho kolegů
  3. Dave405

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Dneska jsem si byl cestou vyzkoušet Toyotu Proace. Aktuálně jezdím 1.6 atmo 88kw a po svezení se s 1.2 puretech dost zklamání. Do 2500ot. se nic neděje, ale to se dalo čekat, ježdění ve městě trápení. Pak jsem si půjčil naftu 96kw 8st. automat a to bylo jiné kafčo. Pominu-li zpožděnou reakci na plynový pedál je to asi vhodná motorizace pro tohle auto a i ten automat chodil fakt hezky, oproti DSG v Karoqu, kde to běhá zmatečně. Jinak klasika Peugeot, pořád gumové řazení, tupé brzdy, tady se pořád nic nezměnilo a když pročítám ve vedlejším vlákně poruchovost, tak měnit nebudu. Škoda, zrovna někdo v mém metě prodává Opla Combo 96kw v hezké výbavě v prodloužené verzi, kde by se mi krásně vlezo kolo bez demontáže.
  4. Dave405

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Už si to moc nepamatuju, řešil jsem to před rokem a na základě známých vad si to auto prozatím odnechtěl , ale dá se objednat vyšší výbava bez toho středového tunelu? Někde to bylo, někde ne, ale už si nepamatuju, jestli to bylo vázané s automatem, nebo výbavou, každopádně todle bych tam fakt nechtěl.
  5. Dave405

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Ty rozdíly by mě napříč značkami zajímaly, od někoho, kdo do toho výrobně vidí. Z ceníku pak jasně vychází nejlíp Opel, pokud se to má dělat oficiálně bez známostí a flotilových slev. Citroen a Peugeot budou stejné, rozdíly jen vzhledově, ale jakýsi technik od Toyoty psal, že to, co se na těch autech *neumím psát slušně* Toyota vyřešila jinak. Nevím tedy co je na tom pravdy a jak jsou třeba jinak řešeny pojezdy dveří, ale elektroniku prý má řešenou po svém a údajně desítky věcí napříč autem, jako uložení tlumičů, páky pod volantem, ale oficiální vyjádření jsem nikde nesehnal. Tohle auto bych hrozně moc chtěl díky jeho využití, ale po osmi Peugeotech doma jsem vyléčený a už chci konečně jezdit a ne furt něco řešit. V Peugeotu mi zase tvrdili, že Rifter má zvýšený podvozek o 2cm oproti konkurenci. Auta z TPCA Kolín se taky dělaly v různé kvalitě, byť na stejné lince, takže teoreticky je to možné i u PSA dodávek.
  6. Někdo ochotný, kdo by mi přiblížil 4ks 13" kol z Pardubic na Ostravsko? Odměna dohodou. Děkuji.
  7. Plánuju 10.4. odjezd z Karviné ke Švýcarské hranici na Bludenz, tak kdyby se chtěl někdo náhodou přidat tenhle směr ozvěte se: groda2 (zavinacek) email (tečka) cz
  8. Koukám, že 406 je stále v kurzu, ikdyž už nemá co nabídnout. S 2.0 99kw jsem najel asi 100tkm a nebýt problémů s mazáním a odvětráním klikovky pravidelně každou zimu, byl by to i bezproblémový motor . Zcela bez problémů mi fungoval HDI 2.0 66kw, se kterým jsem najel cca totéž. Prahy byly zcela zdravé i v době, kdy šly z domu. Pokud nejsou bourané a pravidelně se čistí odtokové kanálky, není s tím problém, což se nedá říct o jiných dílech, které odchází pravidelně, jako: pružiny, ložiska na tlumičích, páky pod volantem, klima relátka, podávací čerpadla, brzdové spínače, konektory, uhnívající ukostření a elektronika obecně, která je citlivá na kapacitu baterky. Prozřel jsem až přechodem ke konkurenci . Zmíněná Honda Accord Tourer 2,2 i-DTec je tak o dvě třídy vyšší level oproti 406 a to jsem měl Peugeoty fakt rád .
  9. Dave405

    někdo z Turnova?

    Děkuji moc za ochotu, už je to vyřešené.
  10. Je zde někdo z Turnova, kdo by byl ochotný něco zjistit v jednom krámu? (více SZ) Děkuji.
  11. jj, tohle mám taky . V zimě externí přívod vzduchu pro krb, v létě chladnička na pivo.
  12. Stísněný prostor za volantem, žádné odkládací plochy a hlavně žádný pořádný motor v nabídce. Řídilo se to ale parádně a zavazadlový prostor v případě SW byl skvělý.
  13. párky Dulano z Lidlu, kečup Otma a horčice Malva
×
×
  • Vytvořit...