Přejít na obsah

Marcel505

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    7 621
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    1

Marcel505 vyhrál naposled 3. květen 2023

Marcel505 měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

O uživateli Marcel505

  • Datum narození 4.6.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 505
  • Rok výroby
    1986

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 10 - Malešice
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Pokud vím, tak tý káře neschází vůbec nic.

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    jaroslav.ringl@seznam.cz
  • Webová stránka
    http://www.peugeot-club.com?clen=1440

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marcel505's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

60

Popularita

  1. Dokoupit tu numerickou klávesnici je varianta, protože se zase tak moc čísla psát nebudou, ale když už, tak přes Shift to hledat nahoře je pro dotyčnou osobu horor. Pak s tím souvisí otázka velikosti obrazovky, což bez numerické klávesnice je asi menší... Já právě koukám, za kolik se i 10ti letý NB prodávají, a s tou kvalitou to tuším podobně, protože nový značkový začínají na 7 tisících...
  2. @Radek HurvajzOk dík.
  3. To bych ho asi vzal, ale jak? Vydrží do srazu, nebo jej někdo stáhne?
  4. Potřeboval bych pro někoho Notebook, na velmi sporadické používání možná 1x měsíčně (v dnešní době chytrých telefonů to bude asi max). Koukal jsem po starších, o baterku ani tak nejde, ale má smysl koupit starší, s alespoň W10, když ceny např. na Aukru jdou přes 2000 Kč? Jak dlouho bude v pohodě podporovaný? Přičemž okolo 3500 Kč se dá pořídit NOVÝ, například Umax (jde s ním fungovat?). Podmínka byla numerická klávesnice, ale takové jsou okolo 5ti tisíc, takže asi dokoupit (200 Kč). Díky za názory i co se týče značky. A kdyby někdo něco měl na prodej, dejte vědět. Ono by asi ani nešlo o peníze, ale nepřijde mi smysluplné koupit noťas za 10 tisíc, když pak bude fungovat párkrát v roce a mám obavu, že ani to ne...
  5. Marcel505

    Potkal jsem klubáka...

    @Weri 605 Tak teď už nevím, asi tam Stopka je, ale tam většinou jdou světla... No neviděl jsem Tě, že by jsi jela v autoškolním? @radim.1008 To vypadá, jako by jsi @h4wk3y změřil a pak zastavil, legitimoval a pokutoval
  6. @Radek Hurvajz Jo, 305, tříděrové disky ale měl jen starý model...
  7. Hádejte model a i jestli jde o starý nebo nový model. Napovím, že fotka je z roku 1998. V tu dobu už se ale tento model nevyráběl. Takže to moc nepomůže.
  8. To jste ten termín snad koordinovali s mými směnami, že mi to vychází... Vývar Gordon Blue
  9. V inzerci se objevila na prodej 104ka, čtyřdveřová, což je vlastně správně řečené. Je to ta první s nepraktickým malým kufrem, což je trochu historicky cenné, protože jich moc není. Pár let se takhle vyráběli, pak je předělali a měli plnohodnotné páté dveře. Stav je na renovaci, asi stála venku, takže pod zadním oknem je to popraskané a vady se prostě najdou.
  10. Pokud už to tady bylo, pardon, nenašel jsem. Má někdo nějaký výklad k této značce?
  11. To datum asi nezapomenu. Jo už je to 10 let, vzpomněl jsem si. Koleno zlobilo dlouho, nedávno se ozvalo i druhé, ale to pravé prostě přeskočí při pohybu zezadu dopředu, naštěstí to v normálním pohybu nevadí. Auto tehdy pojišťovna zaplatila, dle aktuální situace na trhu, ale bez 2000 Kč, to byli použitelné zbytky (těch teda bylo!), ale po eko likvidaci to doplatili. P.S. Když jsem to měl před barákem, sousedka se mě ptala, kdo do mě nacouval A když jsem to jednou večer rozebíral, všimli si mě policajti z vedlejší ulice a přišli mě zkontrolovat, a ptali se mě co to mám za značky nějaký vojenský? A hasiči se tam tehdy sjeli jak z letiště tak z Kralup, společenská událost, podávali si ruce.
  12. Evidenční kontrola předem a nechat si dát plnou moc je asi nejjednodušší řešení. Já mám opačnou zkušenost Přijel jsem si pro auto, pán mi dal plnou moc a já odjel. Samozřejmě se slibem, že přepíši co nejdříve. Požádal jsem o otestování, ale komisaři mi to nemohli potvrdit na místě, chtěli nějaký doklad, tak jsem ho sehnal a poslal poštou, dopis na poště někdo vykradl, takže znova... Pak taky průtahy s TK, termín atd. Nakonec jsem to na sebe po měsíci od koupě přepsal, ale mám obavu, že pán tomu už přestával věřit. Zvlášt historce o vykradení poštou. Samozřejmě ti co tvrdí že to přepíší a už mají v plánu se na to vykašlat, jsou fakt k zlosti. Já měl docela štěstí s autem co měl kluk z práce, prodal ho Bulharovi. Naštěstí se to mělo psát na Čecha, takže chtěli plnou moc, tu jsem jim dal a fakt to přepsali. Na registru jsem si byl pro potvrzení asi za 50 Kč a pak jsem zrušil povinné ručení. Ale snad ani dnes to není pojištěné. Možná vyměnili RZ... Nicméně to potvrzení od Registru je dobrá věc. Řekli mi to hned, a pak poslali domů.
  13. Marcel505

    Výstřižky z videa

    @Radek Hurvajz Asi jo Nakonec MovieMaker a je to. Dlouho se to načítalo, ale to je asi u 0,5 GB videa normální co? Příště teda budu chtít videa spojit, jde to MovieMakerem? Nějak jsem to tam nehledal... Nebyl už čas.
  14. @Milan+ Začal jsem se 3mi litry, a ani to ten filtr na kafe nedal. Je pravda ale že tohle byla poslední dávka, takže asi nejhorší... Ještě mě totéž čeká nejméně 3x. @Vena garážmistr Jak moc je ta nafta stará přesně nevím, ale moc dlouho to nebude, protože to auto ještě před pár lety jezdilo. To první co jsem vypustil byla krásná nafta, bohužel ten zbytek nešel a musel jsem vyndat nádrž a tím se to zakalilo. Tak já doufám že takhle nedopadnu, nicméně, ta dnešní nafta (nedávná), ve které byla/je řepka, taky není nic suprovýho, auta hůř jedou, mají větší spotřebu... Proto dávám VIF. Když jsem nedávno měnil naftový filtr, a jezdil jsem jen na naftu z čerpací stanice, tak jsem se dost divil co ve filtru (nádobě) bylo nachytanýho - samozřejmě, je možné že se postupně natahují staleté úsady ze dna, ale za 10 tis.km mě to překvapilo, prostě bahno. Jinak je mi jasný že pro pár korun něco zničit je blbost...
  15. Marcel505

    Výstřižky z videa

    Tak Fotky ve WIn10 - dlouhé načítání, pak při ukládání to spadlo a pak už ani po restartu se sice otevřeli, ale nenaběhli a spadli. Datakam Player - super, jednoduchý, ale byť to napsalo, že to soubor uložilo, není tam, ani jinde když jsem to dal uložit znovu. A to si nemyslím že mám zrovna slabej počítač... Asi jo.
×
×
  • Vytvořit...