Přejít na obsah

mildo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    95
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mildo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Dobrý večer, potrebujem poradiť - mám toto auto od novoty 14.4.2016 (2,2 Hdi 110Kw/150 k) má najazdených cca 12 000 km a v poslednej dobe evidujem zvýšený hluk od motora. pri rannom štarte hlavne pri 2 kvalte je od motora hluk (klepot ako sviňa ) ako od zle nastavených ventilov. Pri zohriatí sa to zlepší ale nie je to dobré. Na problém ma upozornil vodič ktorý s tým autom bol v CZ keď bolo nové a bol teraz v 01/2018. samozrejme bol som v servise tento problém riešiť a zároveň som dal urobiť kontrolu po 2 rokoch. Technik mi vysvetloval že zvuk ide z dákej vysokotlakej rampy - peugeot o ňom vie a že s narastajúcim počtom kilometrov bude miznúť. Má s tým dakto skúsenosti - prípadne niekto vie o čom hovorí Peugeot. ? Za odpoveď ďakujem Milan
  2. Ospravedlňujem sa, bolo to pre superjoe 19.
  3. Ahoj, poslal som ti správu.
  4. mildo

    Špatná nafta? Asi ne

    Zdravím, ako ste vyriešili ten problém popisovaný na začiatku ? Bol som na dovolenke , ráno -13 a presne to isté . auto : outlander 2,2 PSI. Za dpoveď ďakujem.
  5. mildo

    klepot ( ako ventily ).

    Ahojte , našiel som svoju starú tému, celkom to poteší jáj kde je rok 2008.:D:D V skutočnosti nepomohlo ani vymeniť olej ani kompletný repas vstrekov a tak som ho predal . A mám strašne silný pocit že to boli hydroštely a tam pomôže len výmena.
  6. mildo

    Předni sedačka

    Odpoveď si dám sám spodný sedák 110 € s DPH, už je to aj prehodené cca 1 hodinka práce
  7. mildo

    Předni sedačka

    Zdravím za koľko sa dá kúpiť v Pežote ten spodný molitan či čo to je na spolujazdcovú sedačku??
  8. Zdravím, prosím o pomoc pri zháňaní tohto držiaka zo zadnej roletky. Je to z Nissanu Qasqai ale skoro také isté mám na 5008. bohužial sa to samotné nedá kúpiť ani v Nissane ani v Peugeote - len celé aj s platom a to nepotrebujem. Neviete či to náhodou nepasuje aj s iných áut?
  9. mildo

    Kde ste teraz na dovolenke

    Nazdar, Primorsko hotel Shurelovi - bol som tam a odporučam a zlaté piesky hotel Exotika, idem prvý krát bol som tam akurát v akvaparku a bolo tam famozne. PS: Nie zlaté piesky v Bratislave šak prší
  10. mildo

    Kde ste teraz na dovolenke

    Ahojte, ja zajtra smer Primorsko a potom Zlaté piesky. takže hurá Bulharsko. PS: už po 7 krát.
  11. mildo

    Kde ste teraz na dovolenke

    P307 : Ahoj, kde konkrétne si?
  12. Nazdar, myslíte že ste mi pomohli???
  13. Ahojte, nie je niekto v BG alebo sa práve vrátil, zaujíma ma výmenný kurz . Mám meniť v Bratislave 1€ = 1,906 Le alebo je lepší kurz v BG?
  14. mildo

    Alarm do garáže, poraďte jaký

    Nazdar, ten zázrak čo bude v \" MAKRU \" mám a kúpil som ho za 128 €. Mám ho na chate, som spokojný, dokúpil som ešte 3 PIR čidlá a celá chata je pod kontrolou. Bonus je že pri výpadku el. príde SMS, alarm je však napájaný z zdroja takže fachčí. Dá sa ovládať tým ďiaľkovým alebo SMS -kou. Za tie prachy by som ho bral hneď do garáže mám tam 2 autá a dve motorky.
  15. Ale máš Peugeota a to sa počíta. Na sakra má C5 ? :o:o [upravil dne 20.3.2011 17:51 mildo]
×
×
  • Vytvořit...