Přejít na obsah

DAW11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Raškovice City
  • Stát
    Česká republika

DAW11's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ano měl jsem a částečně ještě mam podobny problém na stejném motoru, zkoušel jsem kde co. Cukáni bylo bohatosti směsi lpg takže seřídit na pc. pokud to na benzín jede normálne. jak vyzkoušet ?- odpojit baterku zešlapnout na par vteřin brzdu ať se resetne ř.j. motoru. , zapnout kliček až do polohy naběhnutí kontrolek.. nechat tak 30 sekund nestartovat vytáhnout kliček, opět vložit kliček počkat otočit počkat až pohasnou kontrolky po té nastartovat čistě na benzín.a projet pokud necuká je třeba seřídit bohatost směsi lpg horní i dolní mez . záleží jaké máš vstřikovače lpg zaboha mně nemohli doštelovat volnoběh na klasických plynových vstřikovačích .takže tam mam horizontálni vstřiky jsou rychlejší. stále to není ono. teď v červnu jsem dělal technickou a revizi na plyn jsem byl dělat u jiného plynaře dozvěděl jsem se docela zajimavou věc měl stejný problém s jedním autem stejného motoru sic to byla 306 ale pomohlo dat 3ohm. vstřikovače. vysvětloval mi že sic je to "4 bod vstřikovaní "ale asi vstřikuji 2 a 2 vstřikovače najednou proto asi ten špatný chod na lpg. takže jak pojdou vstřikovače lpg dam ty 3ohmové. jediné co pomáha čas od času cca . co 300km resetnout ř.j. motoru. .. vše jsem zkoušel měnit . čidlo teploty motoru, lambdu + kat, krokový motorek, zapalovací rampu ,svíčky, i celou škrtící klapu, dokonce jsem dal i kovové sací potrubí s podezřením že by to plastové mohlo byt prasklé ale nic nepomohlo jedina věc na co se chystám ještě teď je MAP senzor. to cukaní se mi projevovalo jak jsem pustil nohu z plynu.
  2. DAW11

    Problém s teplotou u P406 2.0 HDi 66Kw

    Zdravim, tož po dlouhe dobe opět nejake mouchy .jakou barvu čidla si měnil ? mně se sem tam za jizdy rožina Stopka .takže nejdřiv bych vymenil to čidlo.
  3. DAW11

    srazík ostrava

    tož už jsem doma ze srazu, přište budu taky radeji stehovat nebo neco jineho byla tam docela nuda - ten v tom vratimově loni byl zabavnějši , parkovište totalne rozbite ale pro audi dobre na peugeoty sou drahe dily a audin sou plne vrakače tak to chapu že si chteli zajezdit ale byla tam i jedna chvilka kdy sem se i bavil videl jsem\" ohnive audikruhy \" jak sejmul ohnište na kterem jsme chteli opikat nejaky ten buřt= na audi stazy nechodit!!! už budu chodit jen na peugeot srazy max peugeot+citroen (nic proti subaru pekne auto libilose) škoda že nemam foto jak sejmul to ohniště.
  4. DAW11

    srazík ostrava

    Tož ja se možna oběvim a 1 nebo 2 semnou, uvidime.....planovany příjezd 9:15-9:45
  5. DAW11

    old vs. new model

    Zdar mam tušeni že blatniky ne jen to bude poznat new a old model ma jinde umistene ty male bočni blinkry na předelavku stačí kapota se vzpěrou (zamkem kapoty) ktera je mezi přednimi světly , světla + předelat koncovky na elektrice v autě ,předni naraznik + maska + všechny nove dily dát nalakovat.
  6. DAW11

    406 benzín špatně startuje

    dle mně maš problem s chudou smesi plynu při volnoběžnych otačkach ja mněl podobny problem mi prozmenu špatne držel volnoběh a kolisaly otačky.benzinove a plynove vstřiky jsou spojeny paralerně a dejme tomu že nastartuješ na benzin a jezdíš pak po přepnuti na plyn (nevim jake trasy ale určite je docela často na volnoběžlych otačkach i v režimu LPG) a pokud maš chudou smes pri volnoběžnych otačkach tak řidici jednotka benzinu se snaži přidat smesi (prodloužit delku vstřiku)= každa jednotka se stale uči a sbira nove udaje jelikož jak jsem již popsal benzinove a plynove vstřiky jsou sparovany paralerne tak plynovy chod motoru vyrazne ovlivnuje chod na benzin = pokud tedy startuješ na benzín muže byt problem v tom že jednotka ma v pameti že pri volnobehu je chuda smes tak se snaží přidat co nejvíc= utopí ti svíčky v benzínu to muže byt odpověd na to že to kouři popř. jede na tři valce když zaliješ svíčku ,anebo je tu ještě možnost že ti špatně těsni benzinove vstřiky ale to by se projevovalo i jinak. skusit zajet do LPG servisu a skontrolovat mapu davkovani paliva,delky vstřiku(kolik se liši benzinove od plynovych) popřipade a popřipade obohatit volnoběžne otačky .toť muj nazor vic k tomu asi nemam co říct doufam že sem to napsal tak že to pujde pochopit.
  7. DAW11

    srazík ostrava

    Zdravim taky bych dorazil posledně sem byl i ve vratimově byl bych pro nějaky zlaty střed mezi ov a opavou sem z F-M . (ale pristi vikend nemužu bude zabijačka )
  8. DAW11

    ukažte svoji 406

    to Delvis-night : jj daval jsem folie myslim suntech nebo jak se to píše vzadu propustnost 5% a vepředu trošku světlejší sic jen 35% propustnosti (druhe nejtmavší) vypada to super
  9. DAW11

    ukažte svoji 406

    a abych nezapoměl tak ještě foto neboštíka Střibrného Draka
  10. DAW11

    ukažte svoji 406

    přídavam foto mých ženských - Foto pořízeno kousek od Orebiče v Chorvatsku
  11. DAW11

    dodelani tempomatu 406 stary model

    Tak panové a už i ja tempomatím, dnes sem se do toho pustil -práce cca. na 8-9hodin.+ mel jsem nachystany držak podtlakoveho ovladaní škrtíci klapy. Dík Ferrymu za pár rad +díly od Delvise a je hotovo .už jsem to projíždel -je to docela zajímave když nemusim držet nohu na plynu, ale o to vlastně šlo bo chorvatsko vloni až dolu na Orebič bez tempomatu bylo pomalu zatrest.
  12. DAW11

    dodelani tempomatu 406 stary model

    a tady foto po kompletaci . ferry pls nebylo by nahodou foto upevnění spojkoveho spinače,dost by mi to pomohlo pro představivost jak to mam vykutit.Dik . Nebo klidně někdo jiny kdo to už vybastlil
  13. DAW11

    dodelani tempomatu 406 stary model

    tož jsem se taky do toho pustil,přikladam foto vybastleneho podtlakoveho ovladani klapky sani vzduchu čerstvě natřeno:D .přišti tyden se pustim do spínače spojky,snad to stihnu skompletovat a zprovoznit než pojedu na dovolenou
  14. DAW11

    Střešní box

    dik za info zkusim to v te ostravě v tom 4ski
  15. Zdravim panove nenašla by se nějaka dobrá duše ktera by mi půjčila na dovolenou střešní box, nejlepe z okolí Frýdecko-Místecko nebo Ostravsko v termínu od 24.7. do 8.8 na mou 406. Nebranim se nějakemu menšímu poplatku nebo úplatku-nebo bych třeba dovezl nějakou tu flaštičku Travarice zaleži na domluvě .Dík A nebo kdyby znal někdo nějakou pujčovnu v okolí, taky by to pomohlo.
×
×
  • Vytvořit...