Přejít na obsah

lionit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    151
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Rajhrad
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    294181539

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lionit's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

14

Popularita

  1. Prosím VIN:VF3LJAHXWES201102
  2. lionit

    Orezlý vývrt válce 1.6HDI 9HZ

    Tak tady nejake pokračování
  3. Zdravím, mohl bych požádat též? VF7UD5FWC45422664
  4. lionit

    Problém s platbou za členství

    Zdravím, mám ten stejný problém s platbou za členství mohu požádat o pomoc?
  5. lionit

    P308SW 1.6HDi - únik oleje

    Zdravím, já jsem tahal vstriky ven na stejném motoru na svém autě tedkom a posílal je na diagnostiku, protože jeden prosakoval, když jsem viděl jak je to zasr... tak jsem sundal i hlavu a nakonec i písty, přeji hodně zdaru.
  6. lionit

    Orezlý vývrt válce 1.6HDI 9HZ

    Jelikož budu dávat nový kroužky, tak se Vas optam na Vaše zkušenosti, mezery kroužků by měli být od sebe otočné o 120°, na jednom videu na YouTube jsem slyšel že stírací kroužek by neměl mít mezeru přímo na ojnicnim čepem, jakou praxi máte vy?
  7. lionit

    Orezlý vývrt válce 1.6HDI 9HZ

    Je to vyčištěné, na vyvrtu byl rezavy film viz foto v prvním příspěvku, když jsem přejel pístem nahoru dolu, tak to bylo celkem čisté, takže stačilo precistit, ale ten píst musel ven.
  8. lionit

    Orezlý vývrt válce 1.6HDI 9HZ

    Nazdar pánové, tak přidám pokračování, takto vypadá vyvrt nyní, píst sem samozřejmě musel vytáhnout a rovnou budu měnit i kroužky.
  9. lionit

    Orezlý vývrt válce 1.6HDI 9HZ

    Zkoušel jsem WD-40 a uvolňovač šroubů od Coyota, ale dle mého by to nemělo způsobit ani jedno, auto stojí cca 14 dní od vypuštění chladícího okruhu, jinak od provozu stojí 3 týdny.
  10. Nazdar pánové, chci se Vás optat zdali jse někdy viděli něco podobného viz fotky, zkusím popsat jak jsem se k tomu dostal. Nedávno se mi u vstřiku pro druhý válec začal objevovat černej sajrajt, takže problém na světě s tím bylo doporovázeno klepání od motoru, lehce jsem přitáhl vstřik a klepání přestalo, ale vytažení vstřiku bylo nevyhnutelné, takže jsem po čase vytáhl všechny vstřiky a poslal je na kontrolu a opravu, když už jsem kvůli těm vstřikům demontoval sání, tak jsem se rozhod to sání vyčistit od bordelu a když jsem měl odmašlenou větší část motoru, tak jsem si řekl, že bych mohl vyměnit i řetěz na vačkách, když jsem viděla jak je to zabordelené v sacích kanálech, tak jsem se nakonec rozhod sundat hlavu a když jsem sundal hlavu, tak na mě čekalo překvapení viz fotky, teď přemýšlím co tento stav způsobilo zdali uvolňovač, který jsem použil na ten zapeklý vstřik nebo zdali bylo závada na těsnění a lehce prolínalo, se ztrácením vody jsem ale problém neměl za rok jsem dolíval pouze od min po max.
  11. Čau pánové, nechci zbytečně zakládat další téma, chtěl bych se Vás optat, co by jste odpojili, respektive kde na motoru 1.6HDI (DV6TED4), před měřením komprese, manuálu od Haynes pišou "The wiring connectors on the engine management system ECU (located in the plastic box behind the battery) must be disconnected", já jsem původně uvažoval odpojit přívodní potrubí nafty a odpojit konektory vstřiků.
  12. lionit

    Odstranění fap a legislativa

    Díky za info, vlákno o STK 2016 jsem našel, ale poslední info tam bylo z června, tak jsem pátral po aktuálních informacích, já mám technicoku až v roce 2017, ale lepší je být informován. Níže je fotka s výledky měření v říjnu 2015 ještě po staru, FAP, EGR off.
  13. Zdravím, eviuji ten stejný problém na mém autě, na zimákách 15" vše OK na letních 17" lehké vibrace volantu při 130km/h a při rychlém brždění též.
  14. lionit

    Odstranění fap a legislativa

    Má někdo nějaké aktuální zkušenosti s STK a kuchlým FAPem?
×
×
  • Vytvořit...