Přejít na obsah

ART

Uživatel
  • Počet příspěvků

    233
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zdice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    www.peugeot-club.com?clen=1426

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ART's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. ART

    ART auta

  2. ART

    Odhlučnenie steny v panelovom dome

    PEUGEOTIK307, nejdříve pověz co je pro tebe \"čo najužšia vrstva\" a taky \"dostatočné odstránenie hluku od susedov\"?, a jaký hluk- frekvence? A taky kolik prostoru jsi ochoten obětevat odhlučnění... jenom jedna předstěna na sousední stěnu nestačí..hluk se bude šířit i ostatními konstrukcemi..
  3. ART

    sneh na iducom aute

    Nastartuju a ometám, vždy, a když ometu tak je aspoň trošku auto vyhřáté. Pitomci co vídám když nasněží, že maj na autě 20 a víc cm sněhu si asi myslej že jsou děsně ostrý. A to nejezdím tak často, ale po větších nadílkách sněhu se takových jedinců najde docela dost. Je to další z vlastností čecháčkovství. Ani bych se nedivil, že velká většina z nich taky řeší nízkou spotřebu auta, ale jak jim spadne na střechu 150 kilo sněhu na tak to nějak neřeší (krom toho že to i zvýší aerodynamycký odpor) jsou to frajeři..
  4. ART

    Trpišovsky-hláška dne

    šalda; Já se k tomu chtěl dostat po tom co by jsi odpověděl, jenže už jsi mezitím pak napsal něco jiného. Totiž psal jsi pouze že zastavuješ auta ve městě a na dálnici ne. Tedy až potom co to kolem nich vezmeš zprava, a oni tě protroubí nebo probliknou..v tomto případě, protože jsi psal že to děláš v městě - v obci (pak jsi v dalším postu změnil situace na to, že v obci to neděláš a sinicích(?) ano). A mě právě zajímalo za co jim dáváš za uši, jestli třeba za to troubení? Protože v obci (v které to pak najednou po postu AnotherOne neděláš) na silnici o více pruzích můžeš v klidu jet pravým aniž by sis říkal jakej jsi gauner že jsi kvůli tomu pomalýmu musel porušit předpisy což ses ale asi dočetl když jsi pak napsal že to neděláš. A jestli tě pak někdo protroubí pro svou neznalost? To ti to stojí za to zastavit tam provoz a říct mu hele v obci se netroubí, nebo v obci můžu jet v pravém rychleji než šneci v levém.. Zkrátka jsem chtěl jen vědět za co je v té obci zastavuješ? Proč si dělat nervy. (neber to jako popychování jen mě to zarazilo když jsi psal že to děláš v obci, - dle zákona je těch případů kdy by si nějaký šnek vlevo v obci zasloužil vyříkání, velice velmi málo) Ale jestli jsi je vyškoloval v té obci za pomalou jízdu v levém tak jsi neměl tak úplně pravdu..což jsi později zjistil ;-) A jinak za mě jsem pirát, na dálnicích podjíždím zprava, ne za bezdůvodnou jizdu v levém pruhu, ale proto protože ten pravý je volný, a nemám důvod se řadit do levého v kterém jede prudič provokatér co si tam masíruje ego. Nikdy jsem za to nikoho nevybržďoval, ani negestikuloval. Prostě jedu dál. A když jedu extra klobouka tak dokonce stoupacím pruhem jelikož je při takové jízdě využívám..
  5. ART

    Trpišovsky-hláška dne

    Šalda; a co jim vysvětluješ potom co je po \"předjetí\" zprava zastavíš? Vysvětluješ jim že se v obci netroubí atd...?
  6. 4 hodiny přes prahu? Praha já krásně průjezdná jako už dlouho nebyla, kdys to jel?
  7. Náklaďák na benzín? radši edit na naftu..
  8. ART

    Kolik mate najeto?

    teď 156789 km,,, za 22 let:) [upravil dne 19/11/2010 12:10 ART]
  9. ART

    vodni dymka - shisha

    Tohle je spíš taková dekorace, i když víceméně funkční. Obecně takovéhle malé jsou určeny primárně jako dekorace. Sice je dobrý že si to můžeš rozložit a nosit v tom barbie kufříčku, ale to je tak všechno. Vychází to z malého objemu a celého toho změnšeného systému, zkrátka taková konstrukce je nedostatečná k tomu k čemu bys to chtěl používat, a už vůbec se mi nepozdávají dva výstupy v takhle malé baňce. Výcházím z toho že jsem kdysi v severní africe (to zní dobře; ) pořídil cca dvakrát tak velkou (možná ještě o něco víc) navíc hezky zdobenou s orientálnimi prvky (takže i velká slouží jako dekorace) a tu beru jako standart. Kamarád si pořídil ještě věští naž mám já, a ta mu \"jede\" líp. Kamarádka pořídila něco obdobného malého na co jsi dal odkaz a tam ta ůčinnost je dost slabá. Takže asi tak. Nejsem žádný specialista na toto kouření - tak jednou za rok, jestli vůbec, takže je to jen můj názor. Totiž za jedno jsem nekuřák, za druhé se mám rád protože to \"zdravější\" než cigarety nebude, možná tak méně návykové. Nevím kolik máš zkušeností s vodními dýmkami, ale můžeš to zajít zkusit třeba někam do čajovny s těmito nástroji, po Praze jich je dost. A pokud máš možnost cest nebo tví známí jak někdo psal do severní afriky:-) tak si ji od tamtud přivez. Ta moje tam vyšla za cenu té pidi..
  10. Ani tam nenajdeš vše, těmi internetovými databázemi bych se vůbec neřídil... Máš aspoň nějak úředně ověřenou tu smlouvu o prodeji? Pořádně si jí uschovej. A je tam napsáno že si to kupující vyřídí sám (což je teda blbost)?
  11. Není pravidlo, že když je auto pojištěné, že to pak najdeš v té internetové databázi ckp.cz..
  12. ART

    Bydlení v Praze

    Tak zrovna s parkovacím stáním v podzemí mám dobré zkušenosti. Když jsem cca před 4-mi roky koupil bohužel jen jedno na troji-velká skála. Nestalo že bych přijel a nezaparkoval na svém, a nebo naopak klidně jsem ho tam mohl nechat stát celou zimu - taktéž bez potíží. Kdybych byl dříve odvážnější investor s těmi stáními tak se teď velmi usmívám. Po dvou letech pohodového provozu jsem ho prodal, zrovna nějakému cizojazyčnému (ale bez donucení aby si někdo nemyslel: ))
  13. ART

    Bydlení v Praze

    Teda medvěde, zrovna na tom odkazu mi nepříjde nic zajímavého, lokalita, ani stavba, ani cena (na dnešní požadavky prodávajících obdobných staveb není extra přemrštěná, to že bych za to ty peníze nedal je věc druhá(stejně je nemám)), prostě obdobných nezajímavých developerských projektů je na trhu spousta, stejně jako i jiných bydlení k prodeji. Kdyby jsi sem dal něco ve stylu: http://www.svoboda-williams.com/nemovitosti/prodej/domy/detail/4236-orechovka-praha-6/ tak to chápu, jinak to nestojí snad ani za zmínku.
  14. Pro Ok406, pod všemi články které sem postuješ, a vylepšuješ svými nesmyslnými názory, existuje diskuze, přímo na daných serverech, můžeš se tam vyřádit. Ten kdo prožil Terezín se mu velice rád vyhne. a pokud ne: \"\"\"Vstupné není požadováno od: tělesně a mentálně postižených, dětí do 5 let, učitelů a řidičů autobusů doprovázejících skupinu studentů či žáků, bývalých vězňů KT a jiných perzekučních zařízení z 2. sv. války, členů AMG, ICOM apod. po předložení patřičného průkazu a od novinářů\"\"\" Není nutné aby bral s sebou vnoučata, a pokud si s nimi udělá výlet tak vnoučata do 5ti let jdou zdarma, nicméně kdo prožil terezín, tak jeho vnoučatům bude teoreticky od 0 let až po třeba 80 let, takže reálný průměr kolem 40ti let, nevím co řešíš...
  15. skryté slovo v mém jménu mARTin ale moje umělecké nadání zatím nikdo nepochopil..
×
×
  • Vytvořit...