Přejít na obsah

Harlley

Uživatel
  • Počet příspěvků

    369
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Nýřany
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    422236159

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Harlley's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Tak namontováno a zatim drží. Jen jsem ještě měnil odpor na sahaře,protože nešla jedna rychlost,což by mohl být důvod toho ,proč praskl dole ten chladič. Tak že doporučuju kontrolu.
  2. Nepsal jsem nadarmo,že ji peugeot nemá. Dokonce jsem s mechanikem od peugeotu řešil náhradu,ale nebyla jistota že to půjde. Nakonec jsem ji objednal z odkazu výše a dnes dorazila. tak uvidíme jestli bude sedět a hlavně držet,je to odněkud z turecka.
  3. Hadice se podle peugeotu už nedělá a ani není nikde skladem.proto se ptám. 406 jako mam já je sposta,ale tento díl není dostupnej.
  4. Ahoj. Praskla mi spodní příruba na chladiči,tak jsem ho vyměnil,ale je nepoužitelná ta hadice,ten kovovej bajonet je ko. Problém je,že hadici prej už nedělaj a neni k sehnání. Dá se to nějak nahradit,popřípadě nemá někdo tu hadici? Obvolal jsem i pár vrakovišť,ale zatim nic.
  5. Propouští ti turbo a tudy to teče ven. Tím že to vyměníš se nevyřeší nic,naopak ti ten olej zůstane v hadicích a jednoho krásného dne to může i chytit.
  6. Harlley

    pomoc s vozem na SR

    No tak jsem to zvedl a prolezl a je třeba i tlumič,tak zítra bych měl mít k dispozici jinej i s pružinou,sice jetej ale na tu cestu domu postačí. Paradox je že výmněna byla v plánu na srpen.
  7. Harlley

    pomoc s vozem na SR

    JJ to je mi jasný. Ale teď se s tím potřebuju dostat domu a pak to udělat celý.
  8. Harlley

    pomoc s vozem na SR

    Mám v ruce jednu otáčku tý pružiny :-( teď zrovna pátrám po dílech,jediné AK otevřené dnes je v Bratislavě,tak tam v osm zavolám.Teď už jen sehnat servis co se s tím bude zabejvat.Když né dnes tak alspoň hned zítra ráno.No představa,že to rupne cestou,když jedu celou cestu po dálnici nic moc.Platí naše slevy i zde na SR? Aby na mě nekoukal co to po něm chci:)
  9. Zdar. Mám problém,akorát jsem chtěl s rodinou vyrazit domu ze slovenska,vlezu do do auta,nastartuju,vytocim kola a prask. Přední kolo sedí,tak že asi pruzina. Stojím v Žarnovici a potřeboval bych nějakej servis a samo i díly,což bude asi dnes . nadlidský úkol. Mám 406 2.0 HDI r.v. 2000. Za případné tipy předem děkuji.
  10. Harlley

    folie na okna

    No on je problém v tom,že okna jsou zatmaveny na přípustnou hodnotu od výroby,tak že jakákoli další fólie je už mimo předpis.měl jsem na předku jen málo zatmavenou a bylo bez problémů vidět i dovnitř a nikoho to nezajímalo.
  11. Harlley

    folie na okna

    Dostal jsem to pokaždý tak za 200-300 stovky a to vše poslední půlrok. Mam kartičku,procházel jsem s tim i STK a nic policajta nezajímalo.Vytáhl novou hračku a machroval.A poslední pokutu jsem dostal i bez měření.Na můj dotaz jak mi múže dát pokutu bez prokázání přestupku odpověděl,že mě tam nechá stát dvě hodiny,než dorazí hlídka s měřákem. Prostě tahat se se zakomplexovaným hovadem v uniformě už mě nebavilo,tak jsem to strhnul.
  12. Harlley

    folie na okna

    Já mam 406 polepenou lumarama už 5let a komplet stál 2500.Teď jdem ale přední dveře strhnul,neboť za poslední půlrok 3x pokuta. Prostě komplet polepený auto= nezpůsobilé k provozu a víc chlupatý nezajíma.A to jsem měl vpředu na dveřích jen lehce tonovaný oproti zadku,
  13. Harlley

    Rada koupě auta 4x4 pracant

    Kdysi jsem měl Isuzu Trooper.Velikost pajera ale cena lepší. Na tvoje účely asi vyhovující.jen otázka zda seženeš nějaký slušný.Dělalo se ve dvouch diesel verzích,myslím že 2.4 a 2.8
  14. Harlley

    Folie na skla

    kotlos.16 - pokud jsi prošel STK s folií na přednich dveřích je to problém té STK stanice ,ale od pokut tě to neochrání.Je to prostě zakázané a pokud tě změří policajt je to za kačky já jsem je teď sundal a to jsem měl jen lehké zatmavení.Jdou po tom teď celkem fest.Měl jsem je 5let a poslední max rok 3xpokuta.
×
×
  • Vytvořit...