Přejít na obsah
test

Supetr
  • Tak zatím co si tu čteme o nové, faceliftované 307 a dohadujeme se, zda se nám ten čumák líbí, nebo ne a jestli je více elektroniky v autě pro naši bezpečnost či v případě problémů spíše pro zlost, náš Peugeot nespí a servíruje nám další novinku. Pravda, z těchto fotek asi ve Francii nemají moc radost, neboť pravděpodobně uniklo něco, co by nemuselo tak rychle, ale my ty fotografie máme a rádi vám je představíme.

    Tak tedy, dámy a pánové přijíždí Peugeot 3008!

    Je tam těch nul nějak moc, že? Jasně, ještě není definitivní podoba 308 známá a my už máme MPV na její bázi... A koloběh dezinformací a dohad začíná nanovo. bude to ta čtyřkolka co má být společná s Mitsubishi? Nebo ne? Ale to přeci má být 4007, to SW na vysokém podvozku. Tak uvidíme sami, až se objeví nějaká oficiální informace, každopádně 3008 je tu a podle mého vypadá k světu. Navíc si myslím, že pokud je to ještě montáž, tak opravdu dobrá a hlavně, že takto vypadající auto má podle mě šanci se dostat do sériové výroby. Teď mluvím jen o tom fialovém, to modré uvádím jen jako příklad fantazie nedočkavců. I když společné znaky obě auta přeci jen mají...

    3008.jpg

    Tak co vy na to? Máte pozitivní zkušenosti s 307 SW? Nelíbí se Vám, že nejdou lehce demontovat zadní sedačky ve 407 SW? Vadí Vám neskladná kufr u 407 SW? Nechápete proč se jmenuje 206 SW, když nemá prosklenou střechu? A bude vůbec 308 SW, nebo "jen" 3008?

    Dejte vědět, prostor pro Vaše názory je pod článkem.

    Zatím ahoj,

    Michal




Zpětná vazba uživatelů


Neexistují žádné komentáře



Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Přidat komentář...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


články

články

články

×
×
  • Vytvořit...