Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: ...děkuji všem za spolupráci...
|
|
Nový partner klubu Autoservis Libor Šverma ve Vrchlabí
po předložení kartičky řádného člena sleva 15%
výfuky, katalyzátory, brzdové systémy, tlumiče pérování
tel.: 499 424 833
mobil: 603 508 232
e-mail: vyfuky.sverma@krkonose.cz
Po-Pá: 8.00 - 18.00 hod.
So-Ne: zavřeno
Předsedův car Peugeot 207 3dv 1,6i 16v VTi 120PS r.v. 2007 Premium vybava černá metalíza v automatu  - nějaké info zde
Statistika návštěv a přístupů našeho Peugeot-club.com fóra - pro info klikněte ZDE
máte zájem využívat clubovou email schránku ve tvaru vasnick@peugeot-club.com ? pokud jste řádný člen klikněte ZDE
SERVIS VOZIDEL PEUGEOT a CITROEN rychle, levně a kvalitně!!! KLY kni tady
|
|
|
Bigbadjohn
Toto forum je můj domov

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Skvělá, parník je super kára .gif) 737 487 096
|
|
No ty jsi zlatej předsedo. Toho člověka mám za barákem a jezdím tam na výměny už dlouhé roky a naprostá spokojenost. Chtěl jsem tě požádat jestli bys
ho nezkusil kontaktovat, ale pak jsem si říkal, že kvůli pár lidem v okolí to asi fakt nemá cenu. No a najednou koukám a tys to zařídil
Citroen C8 2.2 HDi 94 kW 5ti kvalt rok 2004 (03/2011 - teď) 230.630 km 
|
|
|
minimaxa
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: jezdím v šesti  ty ještě ne?
|
|
Já byl před lety ještě jako aktivní člen P-C za p.Švermou se smlouvou o spolupráci také, ale tehdy se na to kouknul a pustil to zřejmě k vodě. Jsem
rád, že změnil názor
Fiat Nuova Multipla 1,9MJT 88kW 07´
|
|
|
Stifler
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: v Brně bylo krásně...
|
|
Chci se podělit o mou dnešní zkušenost s firmou Výfuky Šverma ve Vrchlabí. Přes e-maily jsme si s panem Švermou dohodli vše potřebné a dnes jsem tam
vyrazil. Práci měl na hodinku, tak jsem pošmajdal po Vrchlabí a za hodinku jsem se vrátil a vše bylo hotové. Viděl jsem starý výfuk (bylo potřeba
vyměnit střední a zadní díl - přední byl dle slov pana Švermi ještě v pořádku) a byla to teda hrůza - divim se, že to "jen" řvalo doslova jako formule
a drnčelo.
Ptal jsem se na slevu na klubovou kartičku a okamžitá odpověď byla, že po jejím předložení mám slevu na díly i na práci 15% a tak se i stalo:

Takže za mě velká spokojenost a budu pana Švermu za jeho přístup a rychlou práci chválit všude, kam půjdu. Velký dík patří ovšem i předsedovi za to,
že tohoto partnera klubu vyjednal. 
Edit: Jen ještě doplním, že pracovní doba pana Švermy je "jen" do 17:00 hodin, ale pokud dodělává nějakou práci, tak je tam prej i dýl (ale to je jen
neoficiální, takže Pe.Trův příspěvek s prac. dobou do 18:00 hodin asi nebude aktuální. 
[Upravil dne 27.4.12 19:09 od Stifler]

|
|
|
Pe.Tr
|
Téma přesunuto 27.6.2012 v 14:47 |