| Stran:
1
2
3
..
78 |
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: I had yellow front fog lights way before it was cool !
|
|
Modrá 306 1,4 - StibTo - bude nový chladič a trysky ostřikovačů
Fůra lidí zde má vystavené své miláčky, tak si tedy i já udělám vlákno Sice nejsem žádný tuner ani tuzer a moje 306 je skoro v originálním stavu, ale je to myslím docela pěkné vozítko (až na pár much,které
snad časem vychytám) takže si určitě trochu pozornosti zaslouží .gif)
Jedná se o 5-dv HB poslední model (podle Service Boxu : 306 restyl BERLINE 5PTES 1.4 i 75 BVM 5), vyrobeno 18/12/2000 v Poissy, Francie; do provozu
uvedeno dne 13/01/2001, VIN VF37AKFWF33201281, typ motoru TU3JP (KFW).
Všechny ať už kosmetické nebo jiné vady jsou a byly způsobeny běžným provozem (viz. "hypermarketové ďolíky" atd.). Za celou dobu provozu došlo jen ke
dvěma trochu větším ťukancům - na zadní nárazník a pak na přední.
Otec mi udělal fajn cenu - 76.000,- (pár srovnatelných 306tek bylo v té době na netu za skoro 90.000,-).
K motoru, výbavě atd. :
Jedná se o benzin, 1360ccm, 55kW/75ps, manuální převodovka; výbava - manuální klimatizace, přední okna v elektrice, výškově stavitelné sedadlo a
volant, zrcátka v elektrice, 4x airbag, posilovač řízení, ABS, dálkově ovládaný centrál, vyhřívané sedačky (nefunkční), mlhovky, imobilizér, senzor
deště, zámek zpátečky (Medvěd blok).
Nově : ofuky předních oken, potahy, loketní opěrka, řadička z P307, stříška 5.dveří, 2x sady ALU (léto/zima), K&N v origo
airboxu, polepy, origo 306 Xsi gumové lízátko, zadní parkovací asistent, přední hliníková rozpěra tlumičů, zadní kotoučová náprava z Xsary (brzdy z
VTS), přisvětlení vstupu vpředu a kufru pomocí LED pásek, uzamykatelné čepičky ventilků s logem, sportovní pružiny
---------------------------------------------------------------------------
Od dubna 2009 (kupováno při origo stavu 142.000km+serviska) opravy/úpravy :
06/2009 střední + koncový díl výfuku
07/2009 oprava nefunkční ventilace
08/2009 mi ukradli mlhovky -> nové
09/2009 servisní kontrola 150.000km + měněny vpředu komplet brzdové kotouče a destičky
03/2010 jarní prohlídka drobné opravy
11/2010 podzimní prohlídka oprava podsvětlení středového panelu, přetěsnění víka ventilů, výměna čidla snímače teploty chladicí kapaliny, zapojení
redukce rádia pro ovládání páčkou pod volantem
01/2011 před STK opravena zadní část výfuku (netěsnost)
01-02/2011 ukradeno autorádio včetně redukce -> navráceno origo + oprava interiéru (jiná barva plastů) + loketka
03-04/2011 svařen, zakitován a přelakován přední nárazník, výměna jedné boční krycí lišty
05/2011 K&N filtr, spodní kryt motoru, OSRAM Cool Blue H1/H7/W5W
06/2011 plnění klimatizace, výměna obou zadních silentbloků př.nápravy, geometrie př.nápravy, rozvody, výměna oleje v převodovce, výměna oleje vč.
filtru (Total Quartz 7000 10W40), výměna palivového filtru
7/2011 instalace lízátka z Laguny, přelakován zadní nárazník a kryty bočních zpětných zrcátek, instalace zadního parkovacího asistentu
09/2011 měněny svíčky (Brisk A-line) + termostat (Wahler)
10/2011 měněny čelisti zadních brzd (obě strany) - zn. Bosch
03/2012 výměna oleje (Total Quartz 7000 10W40) a olejového filtru (Champion) vč. přetěsnění olejové vany
07/2012 přední rozpěra tlumičů, zadní bubnová náprava (před smrtí) vyměněna za kotoučovou (po repasi,nové desky,silentbloky atd.)
08/2012 nové přední brzdy desky/kotouče Ferodo, nové brzdové hadice
09/2012 nové spodní čepy předních ramen (DELPHI), nový pístek levé přední brzdy vč. obou těsnění (opravná sada FRENKIT), nové čepy řízení (DELPHI)
10/2012 geometrie náprav + poprvé od výroby zakoupeny nové zimní gumy Sava Eskimo S3+
11/2012 výměna čidla teploty chladící kapaliny, další výměna oleje (Total Quartz 7000 10W40) a olejového filtru (Starline), druhá výměna palivového
filtru (MANN+HUMMEL)
11/2012 dvě malá vylepšení osvětlení pomocí pásků LED, lízátko z Laguny nahrazeno origo Peugeot gumovým
12/2012 oprava spony výfuku a ventilátoru topení/klimatizace, onboard kamera
01/2013 nové emise, STK
02/2013 nová origo anténa rádia
04/2013 přezuto na ALU Alessio F1 15" a pneu Kumho Ecsta SPT 195/55/R15
05/2013 výměna předních pružin, ložisek uložení tlumičů (SKF) a tyček stabilizátoru (Meyle HD)
[Upravil dne 13/6/13 11:46 od StibTo]
P-306 5-dv. hatch, 1,4i TU3JP/KFW (55kW-75HP), vyrobeno 18/12/2000 v Poissy (Fr), 215.000km Vlákno o autě zde

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: V servisu jako doma
|
|
|
|
|
olaff
Pozorovatel

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Now I'm gonna be a real RocknRolla
|
|

že bych sem taky hodil ten svůj zázrak
Peugeot 206 SW 2.0 HDi
i've laughed in that car,
i've cried in that car,
i'll probably die in that car
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Mitchi jasna vec udelej si taky vlakno ale chci videt fotky nejaky kdyz tady ja muzu mit ten svuj strep co ma skoro 170.000km tak ty taky
P-306 5-dv. hatch, 1,4i TU3JP/KFW (55kW-75HP), vyrobeno 18/12/2000 v Poissy (Fr), 215.000km Vlákno o autě zde

|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
edit : díky MilanoviF1 jsem si vzpomněl na pár věcí z výbavy co jsem zapomněl vypsat takže jsou tam .. bohužel vyhřívání sedaček je hezká věc ještě
aby to fungovalo - to už bylo v háji taky když mi to otec prodával .. a v servisu mi oznámili cca před rokem že by to stálo 6.500,-/každá opravit
takže F**K OFF 
a ještě nafotím detailněji ty úúžasnosti na karoserii - zapomněl jsem zmínit super story jak vznikla neskutečně hnusná prolomenina na kraji střechy u
zadních dveří - naši jeli kdysi se zahrádkou pro kola a 2 koly nahoře do garáží v nějakém obchoďáku ... a jaksi zapomněli že ten vjezd je nízký a že
mají kola nahoře ....
[Upravil dne 13/10/10 od Stibto]

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Oprava výhřevu za 6500 Kč? To si snad kup nové sedačky, které budou ten výhřev mít ... Ten výhřev není špatná věc, ale spíše pro jaro, podzim. Protože
když venku sakra mrzne a ty jsi stejně nabalený v bundě a silných kalhotách, tak ti to stejně tu zadnici neohřeje.
A ty autu říkáš střep, když má 170tkm? To náhodou není až tak moc, na to, že má deset let, já mám čtvrt mega a za auto se nestydím. Jen nevím, zda by
ho někdo koupil, až ho budu prodávat za několik let ... když o bude mít přes 300tkm. Ale to mě tedka netrápí, hlavně, že auto jezdí.
|
|
|
olaff
Pozorovatel

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Now I'm gonna be a real RocknRolla
|
|
| Citace: | Původně zaslal: Stibto
Mitchi jasna vec udelej si taky vlakno ale chci videt fotky nejaky kdyz tady ja muzu mit ten svuj strep co ma skoro 170.000km tak ty taky |
No jo makám na tom
Peugeot 206 SW 2.0 HDi
i've laughed in that car,
i've cried in that car,
i'll probably die in that car
|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Stibto, nejsi taky z P9 jako olaff? To bych někdy mohl zavítat na kraj prahy, nemám to tam daleko, 20 km
|
|
|
306-Kubik-S16
Toto forum je můj domov

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Peugeot Sraz Kokorin
|
|
tyjo kolik nas jeste je z prahy 9  
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Milane jsem, Olaff je spolužák ze střední .... Já bydlím kus od
Černého Mostu tzn klidně někdy sraz dát můžem A btw Nymburk je
jen 20km ? Já myslel že tak 40 Tak to je v poho.

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Já bydlím na západním cípu okresu, mám to tři km k 17 exitu D11
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
D11 to je Hradecká že jo .. No tak to jsme od sebe de facto kousek Akorat olaff nemá 306 ale 206 SW ale to je fu(c)k

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
To je opravdu jedno, co má za vůz
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Citace: Původně zaslal: MilanF1  | Oprava výhřevu za 6500 Kč? To si snad kup nové sedačky, které budou ten výhřev mít ... Ten výhřev není špatná věc, ale spíše pro jaro, podzim. Protože
když venku sakra mrzne a ty jsi stejně nabalený v bundě a silných kalhotách, tak ti to stejně tu zadnici neohřeje.
A ty autu říkáš střep, když má 170tkm? To náhodou není až tak moc, na to, že má deset let, já mám čtvrt mega a za auto se nestydím. Jen nevím, zda by
ho někdo koupil, až ho budu prodávat za několik let ... když o bude mít přes 300tkm. Ale to mě tedka netrápí, hlavně, že auto jezdí.
|
Hm musel bych sehnat presne tyhle sedacky co mam ... A fakt funkcni.
No s tim strepem jsem to myslel s nadsazkou ale tak 170tkm neni uz malo vid .... Videl jsem 306tky co maj (udajne) jen 100-110 nicmene mych 170tkm je
poctivych Az bude Tvoje 306 mit trista rek bych ze uz ji nikdo
nekoupi .. Znamej rikal ze tehlech aut se ma clovek zbavit pred tristovkou pokud za ne neco jeste vubec chce dostat ..

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Tak vím, že 170 není málo, ale na druhou stranu, tohle není problém najet i za tři roky (firemní auto). Tolik km má táta na Berlingo (je pětiletý), co
ho nedávno koupil, jsou tam čerstvě rozvody, olej, filtry. Takže je to OK, navíc po prvním majiteli a serviska. Se mnou 306ka vydrží počítám tak pět
let, možná víc, pak to nebude mít skoro žádnou cenu ...
[Upravil dne 11/9/10 od MilanF1]
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Já si nedělám žádné konkrétní plány ale pokud budu jezdit tolik co doteď bude mít moje 306 cca na jaře 2012 200.000 .. .. což nic neznamená, že jo pokud bude OK

|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Dnes update galerie na Picassa webu (link v 1. příspěvku) - všechny kosmetické chyby přiznány a nafoceny (a ne černobíle - MilaneF1  )

|
|
|
Driver
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: 1 + 1 = 3
|
|
Hele když tak koukám na tvůj avatar, ty jezdíš v anglii nebo je to zrcadlově obrácený?
|
|
|
StibTo
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Citace: Původně zaslal: Driver  | Hele když tak koukám na tvůj avatar, ty jezdíš v anglii nebo je to zrcadlově obrácený? |
hurá někdo si toho po skoro půl roce všiml ... no jen jsem to
obrátil na PC.. už ani nevím proč ...

|
|
|
MilanF1
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Tak toho jsem si nevšiml, že volant je obráceně. Prostě jsem si myslel, že sis stoupnul k autu Ale atavar je tedy pěkný
|
|
|
| Stran:
1
2
3
..
78 |