Rebik
Toto forum je můj domov

Nálada: 603574374
|
|
Nový partner klubu PEUGEOT DOMANSKÝ
Tak se podařilo uzavřít roční partnerství s Domanským s.r.o., což je pravděpodobně největší autorizovaný servis s pobočkami Praha 9 Kyje, Zdiby
(Praha východ), Praha 5 Stodůlky a Tábor.
Domanský bude řádným členům zejména:
a) poskytovat na základě předložení kartičky člena Peugeot-Clubu slevu ve výši 5% na nákup náhradních dílů a 10% na poskytnuté služby servisem.
b)udržovat svoje diskusní vlákno ve fóru Peugeot-Clubu, aby přinášelo aktuální odpovědi na dotazy či reakce členů
Vlákno bylo založena, odpovědná osoba partnera napíše nějaký úvod, kde Vás seznámí se svojí představou o druhu dotazů řešitelných na fóru.
Osobně jsem velmi rád, že prvním partnerem z autorizované sítě je takhle velký servis a navíc člen sítě AutoFrance pro budoucí spolupráci je to skvělý
precendens.
|
|
|
Neon
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: 4 E V E R C O O L
|
|
Dobrá práce Rebiku a ostatne dik patri celemu vedeni ... 
Sice jejich sluzby asi nebudu vyuzivat, ale je dobre vedet, ze mam (kdyby neco) servis 200m od baráku ... (oni uz budou vedet, jak kdyztak to moje
auto dotahnout na nejake vrakoviste ).
Škoda "Filiálka" 1.3MPi
|
|
|
Rebik
Toto forum je můj domov

Nálada: 603574374
|
|
To jsi vystihl naprosto přesně, myslím že ke 405 jejich kvalifikace již nesahá-))
|
|
|
Marcel505
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Pokud vím, tak tý káře neschází vůbec nic.
|
|
| Citace: | Původně zaslal: Rebik
To jsi vystihl naprosto přesně, myslím že ke 405 jejich kvalifikace již nesahá-)) |
No právě...
|
|
|
Pinďa
Toto forum je můj domov

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: Zatím to ještě jde ! ! !
|
|
Ještě by to chtělo nějaký " Nový partnery klubu PEUGEOT" na moravě (severní nebo střední), prosííím.
Trabant 601
ŠKODA 100L
ŠKODA Favorit 136
Peugeot 406 1,8 - 16V
ŠKODA OCTAVIA I kombi - 1,6 (75kW)
|
|
|
oddie
Inventář Peugeot-clubu

Nálada:
|
|
Ono to možná vypadá jen jako malá zprávička, ale podle mě je toto uzavřené partnerství dost přelomovým okamžikem fungování Peugeot-clubu - byť se to
projeví až postupem času...
|
|
|
Medvěd
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: jen někdo zná
|
|
Samozřejmě je to tak - Řebíkovi patří velký dík, berme to jako odrazový můstek pro možnosti navázání spolupráce s dalšími partnery (ono totiž daleko
lépe lze jednat z pozice, kdy už s námi někdo spolupracuje (a ještě k tomu takhle velký a známý partner) než vysvětlovat, že by spolupráce mohla
fungovat takhle nebo takhle, nést takové a makové ovoce - ale při konkrétním dotazu není o co se opřít(.
Držím Řebíkovi palce, aby se mu povedla ještě další jednání s kterými mě seznámil a věřím, že se následně množství partnerů poněkud rozroste.
|
|
|
Peta
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
| Citace: | Původně zaslal: Rebik
Tak se podařilo uzavřít roční partnerství s Domanským s.r.o., ... |
Skvělá práce !!! Musíme se dívat dopředu o víc než jen o pár hodin...

|
|
|
Kurt
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Osobně bych řekl, že to není jen o tom partnera získat, ale i nadále spolupráci rozvíjet a být s partnerem v kontaktu.
To se dle mého soudu ne vždy daří - např. když se podívám do sekce Slevy, najdu tam firmu "Sekin, s.r.o." - odkaz na web vede k firmě "SEKIN PRO
AUDIO, s.r.o.", která ale nesídlí v Praze, jak je u nás uvedeno, nýbrž v obci "Nosislav" a jako třešnička na dortu se potom vyjímá telefonní číslo
"241 74 19 47" které máme na stránkách uvedeno - nepatří totiž ani jedné z uvedených firem, nýbrž firmě "Dvě plus dvě s.r.o.". 
Nechci tímto snižovat Rebikovy zásluhy, chci tím jen naznačit, že získávat nové partnery nemá smysl, pokud se spolupráce dále nerozvíjí a bylo by více
než vhodné se zaměřit také tímto směrem.
Rebiku, díky!
P.S.: Nechápu větu "Osobně jsem velmi rád, že prvním partnerem z autorizované sítě je takhle velký servis a navíc člen sítě AutoFrance pro budoucí
spolupráci je to skvělý precendens."
Copak VM-INCOM, s.r.o. není partnerem klubu?
|
|
|
Vertex
Toto forum je můj domov

Nálada: velkoobsahová
|
|
Díky díky díky
Peugeot 205 - jízda mého života
GTI GRIFFE - lety první třídou - díky za to, že ze mě něco zbylo
Peugeot 605 3,0 SR V6 - neptejte se proč 3,0 místo 2,0, přijďtě se raději svézt
|
|
|
Medvěd
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: jen někdo zná
|
|
| Citace: | Původně zaslal: Kurt
Osobně bych řekl, že to není jen o tom partnera získat, ale i nadále spolupráci rozvíjet a být s partnerem v kontaktu.
To se dle mého soudu ne vždy daří - např. když se podívám do sekce Slevy, najdu tam firmu "Sekin, s.r.o." - odkaz na web vede k firmě "SEKIN PRO
AUDIO, s.r.o.", která ale nesídlí v Praze, jak je u nás uvedeno, nýbrž v obci "Nosislav" a jako třešnička na dortu se potom vyjímá telefonní číslo
"241 74 19 47" které máme na stránkách uvedeno - nepatří totiž ani jedné z uvedených firem, nýbrž firmě "Dvě plus dvě s.r.o.". 
Nechci tímto snižovat Rebikovy zásluhy, chci tím jen naznačit, že získávat nové partnery nemá smysl, pokud se spolupráce dále nerozvíjí a bylo by více
než vhodné se zaměřit také tímto směrem.
Rebiku, díky!
P.S.: Nechápu větu "Osobně jsem velmi rád, že prvním partnerem z autorizované sítě je takhle velký servis a navíc člen sítě AutoFrance pro budoucí
spolupráci je to skvělý precendens."
Copak VM-INCOM, s.r.o. není partnerem klubu?
|
Musíme udělat revizi stávajících partnerů, děkuji, Kurte, za podnět (nějak mě to nenapadlo, ve čtvrtek to s klukama proberu)
|
|
|
buml
Toto forum je můj domov

Nálada:
|
|
Jen skoda, ze zrovna Domansky ma v Praze nahradni dily drazsi o 10-15% oproti ostatnim.
Potvrzeno naposledy dnes kdy sem potreboval posilovac brzd. Drazsi nez Domansky nikdo nebyl :-(
Skoda Octavia combi AXR 74kW MR09

|
|
|
Béďa
|
Téma přesunuto 27.6.2012 v 20:48 |