Nepřihlášen [Přihlásit ]
Dolů

Tisková verze  
 Stran:  1  2    4    6
Autor: Předmět: Pojišťovací kašpárna v pokecu
Fuller
Pozorovatel

Nálada: Na ****, classic...

[*] Zasláno 8.5.2012 v 04:38

Citace: Původně zaslal: koblih69  
Samozřejmě radit, budou tam sekce:

Údržba
Jak přecházet nehodám
Prevence
Výběr Gum
a mnoho dalších :D

Byť sranda, nepřijde mi to jako špatnej nápad, jen ten nadpis vystihnout lépe, na příklad porada okolo výběru gum, pojištění, aditiva a jiných věcí.
Něco jako je servis na hlavní straně a vedle toho popisek, na co je poradna. A tam se už můžou založit témata jako výběr gum, výběr elektroniky (Televize, monitor, mobil, etc...), výběr aditiva, etc, prostě co koho napadne.. Vždyť v pokecu se každej pořád ptá na věci jako tohle auto vs jiné, výběr nějaké věci domů apod.. Myslim, že tohle by bylo přehlednější i na hledání. Hlavně pro ty línější, kteří místo hledání založí nový topic.
Nebo by alespoň nebyl pokec tolik zahlcen a tahleta, stále dokola se opakující, témata by měla "svůj prostor".

P.S. Omluvte pravopis nebo slovosled, je na mě pozdě.
P.P.S. Pokud je nápad zlý, smažte. Jo a nic sem nepil. :P

[Upravil dne 8/5/12 04:39 od Fuller]

Škoda Felicia 1.3MPi 50kW 1997 136.000 na spanilce na Kokoříně a jedeme dál.. 140, 148tkm..

Peugeot 205 1.6 54kW 1988 Zatim stojí...
Peugeot 309 1.1 44kW 1991 3dvéř...sestřelili mě --> Prodáno
Profil uživatele Všechny příspěvky od uživatele
Scratch
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: v nove praci, tak se rozkoukavam, a tesim se na grillmasters

[*] Zasláno 17.5.2012 v 10:02

:xvul
zaplatim 500 a udelam si sekci na bezpecnostni sluzby :)

k tematu: nechci nikomu kazit ksefty, ale ja mam pojistenou modrou 2,2 na 4500 vc vsech oken a sedacky ridice na 75/75, je mi 30 a bydlim v Praze a 3,0 V6 coupe na 5500 taky vcetne vsech oken a sedacky ridice, na manzelku a bydliste v Praze.

Bonusy nehraly roli - je to pres ................, takze poradna kluku mi neprijde zas az tak vyhodna

[Upravil dne 17/5/2012 10:08 od Scratch]

Peugeot 406 2,2 16V, rv. 2001, 160 hp, filtr HPS, duplex Remus / Peugeot 406 coupe 3,0 V6, rv. 1999, 195 hp, filtr HPS
Honda Hornet 600 Dark Knight, 95 hp, dostal IXIL
Schreek
Člen Výkonného výboru

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: Co dál :myslim

[*] Zasláno 17.5.2012 v 15:49

Scratch: Ne každý má známého v pojišťovně, proto si myslím, že tyhle služby někomu pomoci můžou... A bezpečnostní služby by měly co společného s auty? :myslim

Peugeot 407 SW 2.0 HDi,rv. 2006, 100 kW, 6st. automat, xenony, kůže, RT4, JBL, Fap-fuč (od pp205), Soleil 7,5J x18 s pneu 225/45 18, parkovací kamera, brzdy 330mm:roker

Srazový koordinátor - chcete pořádat sraz nebo se jen zúčastnit a nevíte co a jak? Ptejte se mě, rád Vám vše zodpovím... :super
Vvitty
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: znechucená

[*] Zasláno 17.5.2012 v 16:22

Hlidani auta? :D

Mimochodem, nepatri to jako nabidka sluzeb spis do sekce Inzerce, nez sekce pokec?

[Upravil dne 17.5.12 16:23 od Vvitty]

- 306GTI-6 - servisováno tam, kde autům rozumějí :-) < x > Bývalý tajemník výkonného výboru klubu <
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: ... Alenka totiž slyšela o mnoha dětech které uhořely a nebo je sežrala dravá zvěř a nebo je potkalo mnoho jiných nepříjemností

[*] Zasláno 17.5.2012 v 16:33

Nechci soudit zda je nebo není nabídka výhodná já si umím podmínky vyjednat sám, ale je možné, že je to pro někoho problém. Nabídek je tu spousta a využívám jich minimum - třeba nabídky ND... to neznamená, že pro někoho jiného nemůžou být zajímavé.

Diskuse jeslti něco má nebo nemá společného s auty je spíš záminka - v sekci kde jsou témata jako IT, Cirkus, Zábava... tady má asi tak stejnou relevanci umístění pojišťovny jako bezpečnostní služby.

Umístění těch 2 vláken vedle dalšího pojištovacího je absurdní -mimochodem u jednoho je to na 1. pohled i vidět.

Víc mě mrzí jiná věc. Když se tady nějaké takové téma objeví tak mám pocit, že se napřed nic neděje, pak se to nějak rozvíří, pak to utichne a hotovo. V sekci komunikace s vedením bych si představil. že by někdo napsal třeba - hele tohle a tohle mě k tomu vedlo, jsou pro to taková a taková pravidla, za 3 měsíce to vyhodnotíme a rozhodne se dál. Pak by měl každej jasno a nemusel se třeba ptát jeslti když je obuvník tak tam vlákno mít může a když gynekolog tak ne.

407 SW, 2.0 HDI, zase modrej....

Mám zkouškový - občas kouknu na SZ, ale moc mě netrapte :D - funguju až od 1.7.
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: ...děkuji všem za spolupráci...

[*] Zasláno 17.5.2012 v 17:37

kdybych tu psal co vse delam ,delal jsem nebo chci delat tak mam davno 20000 přispěvků, co považuji za duležité sem dát mohu tohle mi přišlo teda za dost nepodstatné resp zanedbatelne oproti jinemu .

každopadně řeší se ted urovnani a překopání sekcí .

tak chvilku vydržte , pak bude zas prostor k hadani.

Předsedův car Peugeot 207 3dv 1,6i 16v VTi 120PS r.v. 2007 Premium vybava černá metalíza v automatu :super - nějaké info zde
Statistika návštěv a přístupů našeho Peugeot-club.com fóra - pro info klikněte ZDE
máte zájem využívat clubovou email schránku ve tvaru vasnick@peugeot-club.com ? pokud jste řádný člen klikněte ZDE

SERVIS VOZIDEL PEUGEOT a CITROEN rychle, levně a kvalitně!!! KLY kni tady
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: ... Alenka totiž slyšela o mnoha dětech které uhořely a nebo je sežrala dravá zvěř a nebo je potkalo mnoho jiných nepříjemností

[*] Zasláno 17.5.2012 v 18:13

Petře, možná jsme to nenapsal srozumitelně, ale nemyslím tím, že se má vedení zpovídat z každoho kroku, ale jen když se tu objeví dotaz tak na to nějka jednoduše a klidně stručně odpovědět.

Jednoduchá informace typu "...řeší se ted urovnani a překopání sekcí tak chvilku vydržte , pak bude zas prostor k hadani..." je přesně to co třeba mě stačí :papa

Díky

Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 17.5.2012 v 18:27

já ti rozumím co ale chci říci je to a ted sory za ty výrazy (ale ja jsem obyčejnej jouda z vyučním listem) na otazku

"kdo to zmrd.l!" neumím a ani nechci a nebudu odpovídat "to jsem pokazil já" rozumíme si?

je to narážka na názvy (nepíšu schválně název, protože to opravdu myslím v množném čísle) témat utočící na změny at už rozhodnutí Vedení či administrátora klubu.

dovolím si použít bod z pravidel fora

6. Chovat se slušně
Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé....

:papa:papa:papa

Předsedův car Peugeot 207 3dv 1,6i 16v VTi 120PS r.v. 2007 Premium vybava černá metalíza v automatu :super - nějaké info zde
Statistika návštěv a přístupů našeho Peugeot-club.com fóra - pro info klikněte ZDE
máte zájem využívat clubovou email schránku ve tvaru vasnick@peugeot-club.com ? pokud jste řádný člen klikněte ZDE

koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 17.5.2012 v 18:50

Petře nechci z toho dělat sáhodlouhé téma. Jsem rád, že to podstatné máme jasné a tím může vlákno skončit. Osobně si nemyslím, že slovo "kašpárna" je neslušné či urážlivé. Je provokativní, to je pravda ;)

skuci
Toto forum je můj domov

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: Nejezdím rychle, já jen velmi nízko lítám... :-)

[*] Zasláno 19.6.2012 v 12:24

tak sem si přečetl všechny příspěvky a i když tímto možná spustím kritiku tak sem s ní smířen...

když už jsme u těch známých v pojišťovně apod... Kajvet je přesně ten člověk, co dokáže pomoct v rámci České pojišťovny na maximální úrovni. Vzhledem k tomu, že klasické sazby POV, HAV apod. u ČP jsou daleko vyšší, než prezentuje Kajvet je to určitá sleva právě pro klub. Toto vím, protože i propočet, který dělám u ČP vychází daleko více

Já nejsem člověk z pojišťovny. Dělám nabídky všech pojišťoven. U každý máme určitý slevy nad rámec ale nic extra. Pokud bude někdo mít dobrého známého v pojišťovně, je možné, že dostane daleko lepší sazbu, to já však neovlivním.

a teď k té údajné "kašpárně"

rychlá historie... v přechozím VW klubu jsem toto vše připravoval také ale prodal jsem auto tak jsem to chtěl převést i sem. Teď bych kecal, s kým konkrétně jsem jednal ale bylo to více lidí z vedení, se kterými jsem diskutoval o tom, jakým nejlepším způsobem poskytnou info členům rychle a přehledně. Původně jsem to chtěl vložit do sekce Pojišťovny a jiní ale je problém fora, že nejde dávát celé složky do již vytvořené složky. Když bych vložil jen vlákna tak se díky aktualizaci příspěvků rozhážou a nebude to mít žádný efekt a tak jsem si nechal vytvořit, chvíli po mě i Kajvet přímo složku, ve které všichni najdete vše potřebné.

Název Pojišťovna - poradna je myslím hodně výstižný pro všechny. Navíc je tam spousta vláken s různými tématy, postřehy apod...

Myslím, že se ať už u mě nebo u kolegy Kajveta našli svoje, někomu sme pomohli a to byl účel. Samozřejmě není to pro všechny. Kdo chce, ať se podívá na vlákna, kdo nechce, nechť to nechá být.

Komu se to nelíbí tak ať tuto sekci ignoruje. Na druhé straně jsou zde lidi, kteří stále vyhledávají mojí pomoc ať už mailem, či hlavně SZ a snažim se všem pomoct se vším možným co se v rámci pojišťoven týká.

Tak to je asi tak můj názor a příspěvek k této věci, protože si myslím, že já jsem ten člověk, co vlastně toto způsobil.

Poradce klubu pro POV, HAV aj.

Bližší info: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=203
či zde: http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=105354
a nově i zde: http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=114913
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 508, 2,0HDi 140k, barva šedá Thorium, výbava Active + dovybaveno polokoženými sedačkami, bi-xenony, parkovací asistent, head-up displey a handsfree Bluetooth

Vlákno mazlika: http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104687#...
Marcel00
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: Co ta nezabije... sa Ta pokusi zabit znova...

[*] Zasláno 19.6.2012 v 12:30

Citace: Původně zaslal: Pe.Tr  
...tak mam davno 20000 přispěvků...

ved niesi od toho az tak daleko :D

P407SW*2007*RHR-DW10BTED4*DELPHI*FAP*BSI Transgamme
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 28.6.2012 v 22:20

Můžu chápat důvody, proč je to tak jak je. Můžu chápat, že to je i někomu prospěšné, ale nechápu, že takovou výsadu má pouze někdo a ne někdo jiný. A i kdyby měl, vedlo by to jen k tomu, že v pokecu bude nahoře milión podobné komerční inzerce. To není nic osobního, napsal bych to i kdyby se tam začali takhle objevovat zubaři... Prostě jen vyjadřuju zase svůj názor. Toť vše a kdo neche tohle vlákno číst může ho ignorovat, jako vedení na začátku, než jsem to vyhrotil :D

švejk
Toto forum je můj domov

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: I'm agresssor's b*tch :-)

[*] Zasláno 29.6.2012 v 11:16

Citace: Původně zaslal: Schreek  
A bezpečnostní služby by měly co společného s auty? :myslim

az by nekdo nekomu skrabnul auto, nabehnul by Scratch a rozhodil mu sandal :D

Peugeot 406 3.0 24V SV coupe : vyroben 2.3.1998 (Torino), v provozu od 1998 kod barvy EKQ (cervena lucifer), motor XFZ (ES9J)
Peugeot 206 1.6 16V XS hatchback : vyroben 8.3.2002 (Mulhouse), v provozu od 2002, motor NFU (TU5JP4)
Profil uživatele Všechny příspěvky od uživatele Uživatel má MSN Messenger
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 1.8.2012 v 21:39

No nebudu to dlouho okecávat, prostě DĚKUJU :papa

punkac
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: Mažu si koleno opodeldokem, to mě vám v tom někdy loupe

[*] Zasláno 1.8.2012 v 22:43

též děkuji

jezdím dvojkou, alias pěškobusem, prší-li tak mastnou tyčí nebo Suzuki Swift 1.2 4vál 69kW model 2012 nebo Sitroéén C4 Picasso 1.6 hadivkádi 80kW model 2007 nebo nový přírůstek Toyota RAV4 2,2 2006 v naftě -> to je sádlo máslo :D
Stifler
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: v Brně bylo krásně...

[*] Zasláno 2.8.2012 v 17:32

za co děkovat? ono se něco stalo? :D za chvíli tady bud mít svou vlastní komerční sekci Dadadavid s nejlevnějšími tarify od T-Mobilu, pak přijde Franta Flinta z Horní Dolní jako nejlevnější servisák v kraji a bude chtít pro sebe taky speciální sekci a pak přijde zase někdo jinej s něčim jinym a pak tu bude mít soukromou sekci každej, kdo zaplatí komerční poplatek...... :roll

Marcel00
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: Co ta nezabije... sa Ta pokusi zabit znova...

[*] Zasláno 2.8.2012 v 17:38

presne tak a za tento scenar uz vopred dakujeme :D:D:D
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 2.8.2012 v 18:07

Stiflere moc se tesim na tvoji kandidatku

Stifler
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství

Nálada: v Brně bylo krásně...

[*] Zasláno 2.8.2012 v 18:08

Kandidátku na další zbytečnou sekci? :D :aut

Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství

[*] Zasláno 2.8.2012 v 18:12

Kandidatku do voleb do vedeni klubu abys mohl tvorit scenar i ty ,jenze na to jsi moc internetovy hrdina a v realu mega srab.

Stran:  1  2    4    6