| Stran:
1
2
3 |
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: ...děkuji všem za spolupráci...
|
|
p307cc
právě proto že je to uvedeno , tak určitě nejedná.
ano větě rozumím a jak píšu zní i logicky .
Předsedův car Peugeot 207 3dv 1,6i 16v VTi 120PS r.v. 2007 Premium vybava černá metalíza v automatu  - nějaké info zde
Statistika návštěv a přístupů našeho Peugeot-club.com fóra - pro info klikněte ZDE
máte zájem využívat clubovou email schránku ve tvaru vasnick@peugeot-club.com ? pokud jste řádný člen klikněte ZDE
SERVIS VOZIDEL PEUGEOT a CITROEN rychle, levně a kvalitně!!! KLY kni tady
|
|
|
p307cc
Nováček
Nálada:
|
|
Citace: Původně zaslal: Pe.Tr  | p307cc
právě proto že je to uvedeno , tak určitě nejedná.
ano větě rozumím a jak píšu zní i logicky . |
Já jsem slyšel, že jste tu předseda a že Peugeotům rozumíte. Takže můžete mi prosím zjistit otázku ohledně motorů. Děkuji.
|
|
|
minimaxa
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: jezdím v šesti  ty ještě ne?
|
|
"* akce Total - při výměně syntetického oleje Total Quartz 9000 5W40 a Total Quartz INEO ECS 5W30 dostanete praktický dárek: 1 litr měněného oleje
Total a obal na olej zdarma."
No už sem se lekl, že mi to nalejou do kapsy u kalhot, a vona k tomu je flaška (rozuměj OBAL) zcela zdarma   
Fiat Nuova Multipla 1,9MJT 88kW 07´
|
|
|
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Motory jsou stejné, přesně jak píšete, ale pokud chcete nabídnout zajímavý balíček na model 307 a díly výfuku a brzd Vám to enormě kazí a je jasné, že
by zas tak výhodný nebyl tak se udělá dodatek vyjma CC , kterých stejně po čr oproti jiným karosářským verzím moc není.
Takže i z marketingového pohledu je to i logická volba Peugeot.
Na druhou stranu máte pravdu v tom, že pokud přijedete do servisu a chtěl by jste balíček např. rozvody nebo spojku na Váš vůz tak by nemělo nic
bránit tomu aby Vám ten balíček nabídnuly.
Zjistím ještě jak by se zachoval Peugeot ČR vůči dealerovi kdyby tuto servisní akci provedl.
P.S. to že jsem tady Předsedou neznamená, že rozumím všemu a že musím na vše odpovídat.
Předsedův car Peugeot 207 3dv 1,6i 16v VTi 120PS r.v. 2007 Premium vybava černá metalíza v automatu  - nějaké info zde
Statistika návštěv a přístupů našeho Peugeot-club.com fóra - pro info klikněte ZDE
máte zájem využívat clubovou email schránku ve tvaru vasnick@peugeot-club.com ? pokud jste řádný člen klikněte ZDE
|
|
|
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
achjo miníku ,ale co bych pro Vás neudělal že ? 
jinak zezadu je suchý zip např na přichycení k podběhu v kufru.
|
|
|
minimaxa
Inventář Peugeot-clubu

Nálada: jezdím v šesti  ty ještě ne?
|
|
 to je boží, no ještě že to nepotřebuju, neboť nedolývám od výměny do výměny - 15tkm, ale jinak je to rozkošný
Fiat Nuova Multipla 1,9MJT 88kW 07´
|
|
|
Dress
Kecka

Nálada:
|
|
206-ka diesel
predni tlumic - cena s montazi za jeden kus tlumice? Nebo sada dvou na kazdou stranu? Pokud jen jeden, tak ta cena moc "akcni" neni
naopak rozvodova sada vc. prace za 3000 - pekna nabidka (puv. cena jen materialu cca 5 tis.), doufam ze se vztahuje na 1.4 HDi
Peugeot
|
|
|
dzigi
Pozorovatel

Nálada: :-)
|
|
ahoj u stěračů na 307 mi je jasné, že B4 jsou plecháče a L5 gumáče ale co znamená A5 RESTYL???
dík moc.
Peugeot 307 Break 2.0HDi 66kw r.v.2002 !PRODÁNO!
Peugeot 407 SW 2.0 HDi 100kw r.v.2008 :-D PREMIUM PACK 
|
|
|
p307cc
Nováček
Nálada:
|
|
Takže potvrzeno, výměna rozvodů (bez pumpy) za Peugeot akční cenu. Spojková sada také za akční cenu pro vozy CC.
Potvrzeno přímo od zastoupení Peugeot ČR. Takže kdo potřebujete tyto díly neváhejte kontaktovat dealera.
|
|
|
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
jj nedostal jsem se k tomu to sem dat ale baličky rozvody a spojka se mohou uplatnit i na modely CC
|
|
|
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: ... Alenka totiž slyšela o mnoha dětech které uhořely a nebo je sežrala dravá zvěř a nebo je potkalo mnoho jiných nepříjemností
|
|
Takže pro 407 je cena 884,- no to by bylo slušné. A když jsi ten předseda (a víš všechno ) nevíš prosím výrobce?
407 SW, 2.0 HDI, zase modrej....
|
|
|
OK406
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada:
|
|
Chci se zeptat, jak je možné, že v Peugeot Domanský v Táboře neprodají stěrače na Peugeot 307 bez montáže? Pouze s montáží !!! 

Peugeot 406 2.0i 16V sedan, 97.4 kW, motor RFV, výbava SV, r.v. 1996
|
|
|
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: ... Alenka totiž slyšela o mnoha dětech které uhořely a nebo je sežrala dravá zvěř a nebo je potkalo mnoho jiných nepříjemností
|
|
OKčko, možná s báli, že to nezvládneš
|
|
|
OK406
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada:
|
|
Bohužel, já jsem tam nebyl !!! Byla tam teta.

|
|
|
koblih69
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Hm zajímavá zkušenost. Včera mi manželka kupovala na 407 stěrače v HS Auto, paní byla prý sice obvykle otrávená, ale stěrače prodala bez problémů. Tak
vyzkoušej ČB.
|
|
|
Pe.Tr
Předseda Peugeot Clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
u teto akce 50% netřeba stěrače montovat.
jinak ad výrobce , na nekterych steracich je napsano peugeot a na nekterych valeo
|
|
|
OK406
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada:
|
|
Děkuji za odpověď. Tak že je to čistě ,,výmysl" prodejce Peugeot Domanský Tábor.

|
|
|
Gabriel 307
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
Nálada: na srazy jezdíme už 1+1+1+♥
|
|
Citace: Původně zaslal: dzigi  | ahoj u stěračů na 307 mi je jasné, že B4 jsou plecháče a L5 gumáče ale co znamená A5 RESTYL???
dík moc. |
restyl bude po facelifte,švagrová ma před faceliftem a má jiný úchyt jak já po faceliftu 
aspoň si to myslím když servicebox v češtině píše modernizovaný a v angličtině RESTYLING
[Upravil dne 18/4/12 10:06 od Gabriel 307]
|
|
|
Gabriel 307
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
Tak jsem byl dnes docela zklamán,byl jsem týden objednán na rozvody do Peugeotu v MB a bohužel rozvody nejsou skladem z důvodu velkého zájmu.Neměli
číslo na mobil tak jsem se zbytečně projel.Zitra ráno 7:15 mi budou volat jestli dorazili a když jo tak znova do MB.Když nebudou tak jedu na SK bez
rozvodů      měl jsem raději zavolat strakimu.
[Upravil dne 19/4/12 12:45 od Gabriel 307]
|
|
|
Gabriel 307
Inventář Peugeot-clubu

Členství:
Řádné = placené členství
|
|
doufám že ráno mě vzbudí telefonát z Peugeotu MB s pozitivní správou,že mají pro mě rozvody   normálně jsem chtěl
volat předsedovi jak jsou na tom v Praze
|
|
|
| Stran:
1
2
3 |