jaroslava26
Mám víc než 10 odpovědí :-)

Nálada: Not Set
|
|
Peugeot expert tepee?
Dobrý den máte někdo zkušenosti z autem Peugeot expert tepee?
čestný člen
|
|
|
ozzy56
Inventář Peugeot-clubu

|
|
zkus napsat soukromou zprávu členu--tadom--, myslím, že on jediný má toto auto
P-207-1.4 benzín-54kw-2011
|
|
|
paulus
Nováček
Nálada: kukučka
|
|
Mam FIAT SCUDO, to je uplne to same.
Mam FIAT SCUDO 2009 140MJET coz jako stejne PSA by melo odpovidat Peugeot EXPERT TEEPEE L2H1 COMBI BUSINESS
|
|
|
jaroslava26
Mám víc než 10 odpovědí :-)

|
|
A JSTE S TÍMTO AUTEM SPOKOJEN?
čestný člen
|
|
|
Vetrnik
Nováček
|
|
Expert Tepee
Zdravím všechny, mám Expert Tepee, L2H1, 2.0 HDI, 136 k asi rok a mám najeto cca 15.000 km. Zatím celková spokojenost, jezdím hodně po městě /Praha/ a
dlouhodobou spotřebu mám 7,7 l. Trošku mě zlobí "dětské nemoci" asi nejvíc vibrace vnějších zrcátek v teplém počasí a při vyšší rychlosti. Byl jsem s
tím v servisu, ale nenašli nic zvláštního. Pravděpodobně dojde teplem k roztažení upevnění zrcátka a to pak vibruje. Jinak opradu spokojenost. Je to
samozřejmě jiné svezení, než kratším a nižším autem, ale jezdí to docela svižně a ten zvýšený posez je k nezaplacení . Mám ho jako rodinné auto, prostorově je úžasný, klidně
naložím 4 kola vedle sebe a vyrážíme na výlet. Je fakt, že vyndavání sedaček není žádná sranda - jsou dost těžké, ale průměrný chlap to zvládne.
Variabilita vnitřního prostoru je dokonalá. V zimě, a to i na horách, jsem zatím vyjel úplně všechno. Parkování je samozřejmě dost stížený - nutný
parkovací čidla a velká garáž, popř. hůř se s autem parkuje a někdy i vyjíždí, když vás tam přišpendlí z obou stran. Chce to cvik a odhad. Podotýkám,
že s ním jezdí i moje žena a celkem bez problémů. Když budete mít dotazy, piště.
Peugeot Expert Tepee Business, 2.0 HDI, L2H1, 136k
|
|
|