Přejít na obsah

doga

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Kostelec nad Labem
  • Stát
    Česká republika

doga's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mohu také poprosit ? VR3ERHNP2KJ804816 Děkuji
  2. doga

    samopřepnutí dálkových světel

    Bohužel ty kulaté - takže komplet za cca 5 500 ,- No uvidím kolik budou chtít na vrakáči - většinou za polovinu. Asi před rokem a půl jsem zde řešil vstřiky - mám Siemens takže taky to kvalitnější a dražší. Holt za kvalitu se platí ;-)
  3. Zdravím. Mám problém s dálkovými světly. Když na auto praží ( při parkování ) sluníčko tak po rozjetí a po dání PRAVÉHO blinkru se světla sami přepnou na dálkové. Přepnutím páčky světel je musím vrátit zpět na tlumené. Po zapnutí klimatizace a ochlazení interiéru toto samopřepínání přestane. Taktéž když při studeném interiéru když zapnu naplno topení tak asi po 1/4 hodince opět začne samopřepínat ( stále jen při zapnutí PRAVÉHO blinkru ). Volant jsem podle videonávodu zde na fóru sundal, dostal se až na kontakty přepínačů, vyčistil - ale beze změny. Obávám se že to bude na výměnu celého panelu s přepínači pod volantem. Nemáte někdo zkušenost s takovou závadou ? Děkuji za případné odpovědi
  4. doga

    vstřiky na HDi 2.0

    Tak fotka nebude - buď je tam tma jako v pr.... ( bez blesku ) nebo se blejská jak psí k... ( s bleskem ) . Opsáno toto : 9636819380 - DA13 03048 a druhý 9636819380 - DA13 03061
  5. doga

    vstřiky na HDi 2.0

    Ještě fotečku , Jaroušku ! ( Lídl) Tak například tady : www.autodiesel13.com/injecteurs-cr-31/injecteur-cr-dw10td-8436.html Předem dík za snahu
  6. doga

    vstřiky na HDi 2.0

    VIN : VF3 GCRHYB 96075958
  7. Zdravím. Již přes měsíc sháním dva vstřikovače Siemens 5WS40000-Z. Různí prodejci mi nabízejí repasované nebo nové . K dodání prý do 2-3 dnů . Když se ale podívají do svých PC a případně se poptají na dodání - je z toho neřešitelný problém ! Firma Siemens je prý přestala dodávat . Prosím, nemáte někdo povědomost kde by je měli ? Auto mám r.v. 2004 a začínají se množit rady typu hoď to ze skály a kup nové .
  8. doga

    Centrální zamykání

    Ještě dovětek : kupoval jsem to v autodopňcích a koukám , že jsem jim dal docela slušně vydělat . Budiš jim to přáno - příště budu více hledat .
  9. doga

    Centrální zamykání

    Zdar ! Řešil jsem tento problém nákupem sady CZ 4700 DO od firmy Portman . V sadě jsou serva na 4 dveře + 2 x DO . Součástí je i kabeláž . Cena 1562 ,- Kč . V autě 2.0 Hdi 2004 jsem žádnou přípravu neměl . Práce na dvě příjemné dopoledne - dělal jsem to vloni koncem léta .
  10. doga

    špatně chytá

    Bereš mi písmena z klávesnice . Mám 2.0 HDi a je to naprosto stejné . Žhavení problikne na 2 - 3 vteřiny ale teprve když je pod nulou ( mínus 2 - 5 stupňů ) . Vyměněny žhavící svíčky - stejné . Měnil jsem filtr paliva - beze změny , kontrola těsnosti přívodního potrubí - nic . Pod vyndaným filtrem bylo v nádobce pár \"zlatinek\" - zřejmě drobné špony z palivového čerpadla - doufám , že to není spojitost se špatnými starty . Teď když se už oteplilo na + 12 stupňů tak to chytá o něco ochotněji . Budu s napětím sledovat případné kvalifikovanější odpovědi na Tvůj příspěvěk .
  11. doga

    Pepa kouří - pomoc !

    Autobazar Patera Praha 5 Radotín
  12. doga

    Pepa kouří - pomoc !

    Nezjišťoval a ani bych do něho nešel . To riziko musí být ještě větší než jsem podstoupil v bazaru s celým autem . Zde to šlo alespoň projet - i když jsem poznal h ... !
  13. doga

    Pepa kouří - pomoc !

    Jestli dostával za uši to fakt nevím . Já jsem na něm najel cca 3 500 Km . Koupil jsem ho 28.8.2007 v bazaru ( pokus o reklamaci - děs a běs ) , byl to dovoz , ale jinak je to auto netknuté a skoro voní novotou . Každý z poradců mi to auto schválil a doporučil . Při reklamování mi řekli , že to za cca 7 000 Kč dají do hromady - když jsem koukal na ceny dílů tak pochybuju o tom , že bych si to auto nadále nechal . Hned bych ho musel dát : a) do bazaru ( sině pod cenou ) b) prodat osobně ( po půl roce dostanu od kupce nakládačku ) zvolil jsem třetí možnost a zainvestuju opravu s tím , že budu mít v podstatě nové auto .
  14. doga

    Pepa kouří - pomoc !

    Tak už jsem tady zas . Mám pro Vás všechny DOBROU zprávu . Závada je lokalizováná a na její opravě se usilovně pracuje . Jeden z vašich tipů mě nasměroval na gufera u ventilů a tak jsem se domluvil s mechanikem , že mi je vymění . Po sundání hlavy následoval šok . Jeden píst upálenej , druhý načnutý , jedna žhavící svíčka upálená , ventily vakl . . . Jedním prstem zahýbal tím upáleným pístem a ten měl válci vakl snad 1 mm . Ale olej ani vodu to nežralo - nechápu . Ten mechanik má sám Partnera 2.0 Hdi ale r.v. 2003 , motor u toho mého je prý úplně jiný a hlavně celkově zeslabený ( ventily . . . ) Jsem laik a tak co ten toho vyjmenova jsem ani nestíhal . Zajímalo by mě kde udělali soudruzi z Francie chybu . Tyto motory toho prý moc nenajezdí . Abych nezdržoval - ještě rovnou vymění rozvody , přezkouší hlavu , vymění písty , zabrousí ventily , udělá snad vodítka ventilů - bratru 25 - 30 tisíc Kč .
  15. doga

    Pepa kouří - pomoc !

    Omlouvám se že se ozývám až teď , má to najeto poctivých 80 tisíc . Dnes jsem byl opět ve značkovém servisu . Minule mi řekli , že bude ucpaný katalizátor a že ho mám vymlátit . Toto jsem učinil a dým je stejný . Dnes mi řekli , že jak byl ten katal. přicpaný tak je veškeré potrubí plné sazí , oleje a nečistot a že prý mám jezdit a jezdit . Od vybrakování kat. jsem najezdil cca 300 Km . Navíc mi doporučili pročistit ( např. benzínem ) sací a výtlakové potrubí od turba . Doma jsem ho vyndal a uvnitř nebyla téměř žádná nečistota . Kouří to stále .
×
×
  • Vytvořit...