Přejít na obsah

Jaroslav Pavlata

Uživatel
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

2 Sledující

O uživateli Jaroslav Pavlata

  • Datum narození 18.11.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Čeladná
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 651 zobrazení profilu

Jaroslav Pavlata's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

14

Popularita

  1. Včera jsme problém po několika hodinách proměřování zjistili, byl přerušeny obvod na desce přístrojovky..ten jsme pájkou prohřáli a budíky už fungujou..
  2. Tak dnes jsem nechal vyměnit všechny diody v přístrojovce, ale přesto nesvítí..má přístrojovka i nějaké relé? Případně kde ho najdu? popřípadě na jakém místě to je ukostřené? Divné je že prostě vše funguje, stav paliva, otáčkoměr, rychloměr atd, ale jen podsvícení ne..i na maxidotu jde vidět že zobrazuje, jen prostě není podsvícený..
  3. Tak jsme teď vyhodili ven budíky, rozmontovali a na 99% jsou v háji diody, nevíte o někom kdo se věnuje těmto opravám? Díky.
  4. Takže pokud dobře chápu, bude problém přímo v budících.. že by nějaky, odpor nebo studený spoj na desce? Mohl bys mi prosím poslat schémata? Díky.
  5. Test členů jsme zkoušeli, nerozsvítilo se nic.. Jinak osvětlení tlačítek na stahování oken svítí.. Zítra zkusíme vyhodit přístrojovku..jestli něco neuvidíme tam..kostřící bod najdeme kde? Co by jste ještě poradili, myslíš tedy i ty agrafik že je k.o. samotná přístrojovka?
  6. Mám tušení že u tlačítek ovládaní oken podsvícení funguje, ale projistotu se ještě podívám..chci se zeptat, jak je to s imobilizérem, je zabudovaný v budících?
  7. Ahoj, tak dnes jsme si s tím hráli skoro celý den..vyzkoušeli jsme rozpojit¨, vystříkat kontaktolem a spojit takřka všechny konektory. Prohlídli jsme pojistky v interiéru i v motorové části (tady ty co jsou až skoro u podběhu se nám nepodařily vyndat všechny, máte někdo zkušenost jak se tam k nim dostat?) Víte někdo, které pojistky mají něco společného s budíky? Zajímavé je, že fungují všechny ukazatele (palivo, teplota chladici kapaliny, oleje, otáčkoměr, rychloměr) ale nefungují kontrolky, podsvícení, maxidot, ukazatel ujetých km. Opravdu se to ještě nikomu nestalo? BSI jednotka neukazuje už žádnou závadu a komfotní jednotka taky ne..opravdu už si nevím rady.. Budu velmi vděčný za každý nápad, či radu na co se podívat, díky..
  8. Bohužel, nespravilo se to samo..v pátek na to zkusím mrknout, odstranit ty závady..jedná se o trvalou závadu, špatná kostra..u obojího..
  9. Tak sem tvou radu právě vyzkoušel..odpojil baterku a rozpojil a spojil konektory...kromě jednoho, nešel rozpojit, jedna strana měla snahu ale ta druhá jak přihořena, nechtěl jsem použit plnou silu, ať ho nepolámu..takže za světla se na něj musím podívat znovu.. Jinak napojil jsem to opět na diagnostiku a BSI vypisuje pouze toto: Bohužel mi vyskočila i chyb u převodovky, nevíte co to znamená a co s tím?
  10. Ahoj, se sněhem a mrazy přišel další problém s mou 607čkou.. Po zahřátí vždy zhasne podsvícení přístrojové desky a všechny kontrolky, včetně blinkrů a maxidotu..tachometr,otáčkoměr, ukazatel paliva a ukazatelé teplot fungují normálně.. Je to docela nepříjemné, obzvlášť při noční jízdě, člověk nevidí ani kolik vlastně jede.. Měl už někdo podobný problém? Diagnostika neukazuje nic..
  11. Chystám se na to při údržbě, teď nebylo moc času..
  12. Bohužel, už to tak vypadá ale s tím se musí počítat tahle oprava mě vyšla levně, udělání trubky stálo 160,-Kč, diagnostiku mám svojí, takže jen práce + brzdovka, kterou bych stejně měnil...
  13. Tak odvzdušnění se podařilo, začínalo se levým zadním kolem, povolil se odvzdušňovák a 25 sekund se šlapalo, na jedno sešlápnutí 3 sekundy, pak nasledovalo levé přední se stejným postupem, pak pravé přední, kdy šlapání trvalo tuším 108 sekund a diagnostika spínala i čerpadlo, nakonec pravé zadní, při kterém také spínalo i čerpadlo, ale doba sešlapování už byla jen kolem 60 sekund. Auto opět brzdí jako před poruchou, takže perfektní...
  14. Ok, zkusíme to tedy dnes udělat komplet s dia..díky..
  15. Ahoj, stala se mi nemilá věc, praskla mi trubka od brzd, kterou jsme už vyměnili za novou ale teď potřebuju odvzdušnit brzdy, jak na to u tohohle auta? Díky.
×
×
  • Vytvořit...