Přejít na obsah

FunScreen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    220
  • Registrace

O uživateli FunScreen

  • Datum narození 21.5.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 10-Strašnice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    248088379

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

FunScreen's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

6

Popularita

  1. FunScreen

    Stěrače

    Proto to řeším.. Mám auto rok a už toho moc nevidím.. Objednal jsem si v Kelly Valeo sterace - sadu za 570,- to asi preziju.. Někdo mi říkal, ze Valeo je defacto originál..
  2. FunScreen

    Stěrače

    Díky, výstižné... Takže rozumím, není třeba vyhazovat 1200,-
  3. Ahoj všem, chci se optat - kupujete na auto stěrače originální? Nebo někdo máte nějaký typ na něco jiného? Upřímně, originály za cca 1200,- je raketa.. koukal jsem třeba na tyto: https://www.sterace24.cz/Oximo-Sterace-na-Peugeot-308-II-SW-T9-01-2014-600mm-450mm-d3939.htm ale, aby alespoň týden stíraly :D Jedná se mi o Pažouta 308 SW (T9) r.v. 2018 Díky za nápady..
  4. Ahoj všem, chci se optat - řešil jste, prosím, někdo, jak do radia u 308ky SW (2018) dostat správné ikony rádií? Jediná ikona, co se mi správně sama zobrazí, tak je 94,6 FM - Radiožurnál.. Jinak klasická radia, jako Hitradio City, nebo KISS, nebo EVROPA 2 buď vidím bez ikony jen s tím "modrým" mikrofonkem, co je v základu, nebo vidím ikonu něčeho Francouzského (což je vtipný :D). Co se s tím, prosím, prosím, dá dělat? Pomůže v servisu přehrání SW pal. počítače? Nebo jak na to? Dík moc.
  5. FunScreen

    LEDky do hlavních světel

    Čus chlapi, omlouvám se, dlouho jsem byl mimo.. Jasně Radku, neuškodí mi si o tom něco přečíst, máš určitě pravdu. Taky nemám v úmyslu nikoho na silnici zabít oslněním. Pokud to prostě nepůjde, nebo to bude dělat brajgl (třeba i v elektronice??), dávat to tam samozřejmě nebudu. I mne se*e, když díky někomu nevidím a souhlasím s názorem, že daleko víc oslňují "vlastnoručně" seřízené halogeny.. A co se týče hlavních světlometů u mojí 308ky, tak nevím, ale při pohledu na světlomet vidím kulatou optiku, vycházel jsem z toho, že to tím pádem nemusí být takový problém.. Zase ty LEDky nestály raketu, takže se nic nestane, když mi zůstanou doma.. Přeci jen an to auto je záruka a já nestojím o problémy - žádné strany..
  6. FunScreen

    LEDky do hlavních světel

    Jooo, přesně.. Už jen šikovné ruce, které by to byly ochotny (nikoli zdarma) vyměnit..
  7. FunScreen

    LEDky do hlavních světel

    Ahoj, máš pravdu, trošku jsem pozapomněl na detaily.. Jde mi o LEDky do hlavních světel, místo H7 halogenů, co jsou tam nyní.. Do projektorové optiky. Dneska mi přišly z Číny a nemělo by to snad být složité, ale.. :D
  8. Ahoj kluci, je zde někdo z Prahy a okolí, kdo by se pokusil mi do auta dát LEDKy, co mi přišly z Číny? Doufám, že to vůbec půjde.. Těžké by to být nemělo, ale já nejsem moc sběhlý elektrikář... Díky moc.
  9. Ahoj všem, mám dotaz - mám 308SW (2018) a čistím si brzdy a disky vždy před mytím v samoobslužné myčce (nejezdím do klasické, aby mi nezdrápala lak) čističem na rozpuštění prachu atd. Poslední, co jsem použil, je super, je to tento: https://www.alza.cz/auto/k2-roton-d4992773.htm ale problém je, že po tom vpředu žčernaly krásně stříbrné brzdové třmeny.. Zajímavé je, že vzadu ne.. Netušíte, co s tím? Ty přední jsou černé a zadní krásně, jako nové, stříbrné.. Netuším, co mám dělat.. A hrozně mne to štve!! Není nějaká chemie?... Pokusím se dodat fotky.. Díky všem za nápad.
  10. Ahoj všem, prosím o rychlou radu.. Jaký olej, včetně specifikace, se prosím, prosím, dává do 308ky s motorem 1,2 PureTech/81kW? Myslím, že 0W30 od TOTALu je original, ne? Díky moc.
  11. Ahoj chlapi, je složité vyměnit klasické H7, co mám v projektorových světlometech za LEDky? Máte někdo nějaký nápad, co a jak koupit? Třeba z eBaye? Dík moc!
  12. No jo, asi budu muset.. Protože jakmile vezmu za tu stranu nalepeného prahu, kde se odlupuje, okamžitě zkroutím ten plech... :-/
  13. Ahoj všem, chci se optat na jednu věc. zakoupil jsem tyto ochranné lišty na prahy dveří - https://www.auto-doplnky.com/prahove-nerezove-listy-peugeot-308-2013-matne-sada-4-ks-avisa-2-16020-p44199 a jedna z nich (u spolujezdce) se začala loupat - jakoby nedrží dobře přilepená. Jsou lepeny oboustrannou vyšší páskou. Jak bych to měl nejlépe sundat, abych nepoškodil práh vozu ani tu lištu - abych to mohl přelepit novou páskou a lépe "usadit"? Nenapadá mě vhodný způsob... Dík za info :-)
  14. Ahoj všem, chci se zeptat, jaké žárovky jsou použity v osvětlení interiéru u nové 308SW? Na středové konzoli vpředu i v čtecích lampičkach a v osvětlení vzadu? Rád bych klasické žárovky vyměnil za LEDky, ale netuším, co tam je a taky jak se bezpečně dostanu k rozebráni? Zejména přední konzole - jak se sundava..? Díky!
×
×
  • Vytvořit...