Přejít na obsah

obiwanken

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

O uživateli obiwanken

  • Datum narození 1.5.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Sasov
  • Stát
    Slovenská republika

obiwanken's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Krasa, gratulujem. Vydim ze si rozobral aj nadrz. Preto sa chcem informovat ci si nahodou nemenil palivove cerpadlo. Ja mam problem nastartovat, sviecka je vlhka od benzinu. Ked ju vymenim tak mator nastartuje. Ale po par dnoch cas to iste. Vymenil som fajku, sviecku. Vycistil injektor, atd. Dnes som zmeral tlak paliva a nameral som 2,0 bar namiesto papierovych 2,5. Chcem kupit nove cerpadlo ale neviem najst typ. Preto otazka ci si ho nemenil alebo nevies typ. P.S. Je zaujmave ze takto sa chova viacej Satelisov (podla zahranicnych a aj domacich for). Dik.
  2. Ja mam 125, a co som pozeral tak su po cca 200€. Ked raz zhodim tak pomeram. Dakujem.
  3. Pekna praca. Chcel by som sa informovat ohladom tlmicov. Tiez zvazujem vymenu len neviem ake. Vies mi poradit typ tlmicov, resp. A ake si pouzil ty ? Dakujem.
  4. Dakujem, mam v tom jasno. Zial veci uz mam kupene, tak dakujem za ponuku. Ale ak bude mat niekto z okolia zaujem tak odporucim. Este raz dakujem za rady.
  5. Este by som ta popropsil o radu. Tiez chcem zapojit dialkove ovladanie kufra. Podla schemy je ovladanie el. zamku kufra vyvedene na svorku cislo 68 pin 1 (asi predpriprava na dialkove). Podla vsetkeho sa nachadza v priestore baterie na strane rele. Ale niesom si isty. Aby som sa presvedcil musil by som zhodit kapotaz a skontrolovat kabelaz, a to sa mi nechce. Takze skratene, staci prepojit Pin 1 [bE] a Pin 6 [GR-NR] a dojde k otvoreniu kufra a rozsveteniu svetiel (blik) ? A je to ten konektor pri rele ? Vdaka.
  6. Dakujem. Ja som planoval kupit 2x250. Aspon ze taketo info mam.
  7. Krasa, gratulujem. Ja mam tiez nefunkcne vzpery kufra. Chcel by som kupit nove ale neviem ake "silne". Nevies prosim ta ake silne su povodne ? Aspon orientacne. Kedze nove sa daju kupit od 20 az po 500 N. Nechcem aby pri nahodnom otvoreni moja dobra zena bola katapultovana predo mna a ja si ju zrazim Dakujem. Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku
  8. Rozmyslam nad SILIPHOS, chcem sa este poradit pri kupe bojlera. Cena je celkom prijatelna: http://www.mojavoda.sk/siliphos-zmakcovaci-filter tiez cena naplne: http://www.mojavoda.sk/siliphos-zmakcovac Tiez uvazujem nad: http://www.vodotech.sk/e-shop/uprava-vody/filtre/red-dot-nadoba-s-filtrom Tu som si neni isty ci to pomoze na vodny kamen, ale zase netreba dokupovat napln. Samozrejme ked to bude aktualne, tak budem musiet najst aj referencie od reálnych uzivatelov, a prestudovat nejake tie diskusie. ) aby som nekupil nejaku blbost.
  9. Ahoj, pracujem v tejto oblasti. Tak ti napisem moje poznatky. V praci mame priblizne 120 kusov doskových vymenikov (nerezovych). To znamena ze voda sa ohrieva pri prechode výmenníkom. Ku kazdemu vymeniku su napojene dva elektricke "odstranovace" vodného kamena ( tusim EOVK 2) na privode vody a na cirkulacii TUV. Po 12 rokoch sme museli vsetky tieto vymeniky posielat na chemicke odstránenie vodného kamena (do firmy v Ziline), pretoze uz boli takmer neprechodne. A poviem ti ze demontovat takyto pocet bola robota na 3 mesiace. Takze vodny kamen sa usadzuje aj na nerez ! Co by som v zivote nepovedal. Ale napisem aj druhu stranu mince, asi pred 3 rokmi sme instalovali asi 4 vymenniky. Kde ale neboli "zapojene" EOVK. Elektrikary sa na to vykaslali. A tieto vymenniky boli zanesene uz asi po dvoch rokoch. Takze tieto odstranovace maju nieco do seba, ale vodny kamen neodstrania. Skor ho "rozbijaju". Mne odisiel bojler na jesen (plynovy) teraz idem na stary elektricky a cez leto ma tiez caka kupa nového. Ako prevenciu chcem pouzit filter na hlavnom privode.
  10. Tento problem som riesil aj ja, a poviem ze som bol az zufaly. Postupom casu som kupil 5 roznych nabijaciek niektore az do 2.5 A/ dvojzasuvky , rozne kable, aj take co ukazuju odber a napätie atd. Skusal som aj origo kabel a nic nepomohlo. Nakoniec som este kupil jednu, ale uz znackovu (Philips) so "zabudovanym" kablom. Bola drahsia ako tie predosle ale konecne funkcna.
  11. obiwanken

    Pohon k posuvné bráně

    Mam to riesene podobne. Retaz, 60V motor z vrtulniku s prevodovku, mechanicke koncaky a dve relatka. Otvaranie a zatvaranie riesene cez dialkove s funkciou casove rele. Na bezpecnostne prvky a majak som sa vykaslal. Motor je slabsi tak neublizi nikomu. Mam to takto uz 10 rokov a ziaden problem, spolahlive a lacne. Predsa zaujmavost, ked som to robil kupil som 3 kusy dialkovych ovladacov. Tie casom odisli tak som objednal nove tri za asi 40 euro. Ked prisli tak sa nedali sparovat s primacmi, tak som volal predajcovi ze su nefunkcne. Nakoniec sme zistily ze mam stare primace a nebudu fungovat. Ponukli mi vymenu za stare, skladove zasoby vo vypredaji po 4 eura. Tak som nakoniec ziskal 10 ovladacov.
  12. obiwanken

    AUTOMAT P5008

    Mam robota tiez, uz sa mi podarilo za jazdy presunut paku do spiatocky pri jazde do predu. A nic sa nestalo, RJ to jednoducho ignorovala.
  13. obiwanken

    2008 1,2 VTi

    Ja mam Active s Active Pack a spodny kryt motora nemam.
  14. obiwanken

    2008 1,2 VTi

    Ked idem fukat tak otvorim dvere vodica a tam je nalepka )
  15. obiwanken

    USB Print server

    Jasne, zaobstarat si nieco co sa neda pouzit je zbytocne.
×
×
  • Vytvořit...