Přejít na obsah

kujon106

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5 149
  • Registrace

2 Sledující

O uživateli kujon106

  • Datum narození 5.7.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Chotěboř
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kujon106's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

15

Popularita

  1. Pardon, já sem se sem dostal až teďka Bohužel tou dobou nemůžu, ale díky za pozvánku.
  2. kujon106

    Tel.přístroj CISCO

    To je VoIP telefon a všechno se na něm nastavuje v CUCM - Cisco Unified Call Manageru, děláme to v práci. Sám si tam těžko něco uděláš, dostaneš ke svému profilu různá nastavení kam budeš moct volat a to co uvidíš v adresáři je taky záležitost toho administrátora, kterej to bude nastavovat.
  3. Trochu opráším svoje prastaré téma a zeptám se. Mnoho let to leželo ve skříni a nyní nadešel čas to oprášit, neb když jsem přemejšlel kam vyvést obrazový výstup z Raspberry, jsem si na to vzpomněl. Připájel jsem tam napájecí konektor (byl vyveden na plastovém šasi poutače) a VGA (D-SUB). Přes druhý jmenovaný to bohužel nepremává. Zkušel jsem zkratovat to, co vypadalo a následně se ukázalo jako ovládání, a dostal jsem se do menu toho přehrávače. A tam lze volit vstup signálu pouze mezi "DMP" a "ANALOG". Předpokládám že první možnost bude zmiňované CF karta + USB flash (přes tu to hraje taky - zkoušeno), takže jediná možnost bude zřejmě analogový vstup. Ten ale není na desce osazen a zde přichází můj dotaz. Dokázal by z vás někdo říci, kam a jaký konektor je nutno osadit? Bude to na jeden z následujících vývodů: Díky!
  4. kujon106

    PEUGEOT EMOTION DAY 2016

    Jedno z těch GTi prá nabouralo, nevíte někdo podrobnosti?
  5. kujon106

    PEUGEOT EMOTION DAY 2016

    Tak já jsem se byl povozit dnes v Pardubicích. 308 GTi - naprostá parádička, jede to moc pěkně a není to tak tvrdé jak jsem si myslel - šlo by to bez problémů používat na denní ježdění. 508 GT - to bylo dosti zklamání. Na to, na co to je stavěné, je to nebetyčně tvrdé a jízda s tim nebyla moc příjemná záležitost. A za ty peníze už vůbec. 308 SW GT - na delší trasy by to bylo ideální vozítko, vzhledově super. 108 - Tohle opravdu ne. Uskákané, nevýkonné, uřvané. Budí to dojem, že to spytlíkovali dohromady za pár šprdlíků a 224 000 Kč v základní výbavě za to dá dle mého jen blázen. Partner - celkem použitelná polodovávka na klidnou jízdu. Proč ne. Co se osazenstva týče, tak super. Nemám jediné výtky, všichni byli mílí a ochotní.
  6. kujon106

    Názor na tuhle 2.2HDI combi

    Teď se přiznám, že jsem na to notnou chvíli koukal, než jsem to vykoukal A opravdu je to sežrané. Díky za postřeh. Medvědě, ta firma podle všeho normálně prodává kamiony, tohle je výjimka.
  7. kujon106

    Názor na tuhle 2.2HDI combi

    To bude můj první dotaz až to uvidim, po telefonu jsem na to zapomněl, nicméně na tipcars to je v pořádku. http://www.tipcars.com/ds/www.flachs-nakladni-vozy.cz/index.php
  8. kujon106

    Názor na tuhle 2.2HDI combi

    Servisní historii už znám A jedu na to mrknout o víkendu, spíš mě zajímalo to co jsem psal výše, jestli vás něco nenapadne. Díky
  9. kujon106

    Názor na tuhle 2.2HDI combi

    No dobře. A jakej máš názor na tohle auto?
  10. kujon106

    Kamera do auta

    Ježíšek takovejm věcem nehoví, takže jsem si jí koupil sám 32 GB je otázkou 3 stovek, já koupil za 4 rychlou, aby šla použít případně i v GoPro kamerce.
  11. Ahoj kluci, shlédnul jsem poslední 2 stránky témat a nenašel podobné, které by se zabývalo názory před koupí nějakého konkrétního kousku, tak mi doufám prominete, že zakládám nové Jde o tohle auto: http://auto.bazos.cz/inzerat/55905340/PEUGEOT-406-22-HDI-KLIMA-SERVISKA.php Chtěl bych totiž pořídit něco na delší pojížďky 2x týdně 120 km, do 50k Kč a tohle mi padlo do oka. Zajímal by mě váš názor, jelikož se ve 406 vyznáte nejlépe. Je to dobrá/špatná volba, má někdo dlouhodobé zkušenosti s tímhle motorem, nebo už se třeba na tuhle konkrétní 406 byl někdo mrknout/zná jí? Když byste to měli zhodnotit znalecky - je na tom autě něco, co by tam být němělo (podle nějakého detailu třeba špatně udaný rok výroby, atp.)? VIN je VF38E4HXF81663887. Díky!
  12. kujon106

    Kamera do auta

    Ježíšek nakoupil totok, bylo to ve vánoční akci za krásných 1 111 Kč. http://www.electroworld.cz/mio-mivue-508-kamera
  13. kujon106

    Startér

    Kup novej. Já za něho i s poštou platil cca 1 300 Kč. http://autodily.mister-auto.cz/
  14. Peťo, zrovna nedávno jsem četl něco velmi podobného. Mrkni na to, třeba z toho načerpáš nějakou novou informaci Je pod tím i zajímavá diskuze. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015071205 Podle všeho to zatím ale vyšlo na prázdno.
  15. Jedna z mojí zahrádky. Po delší době jsem ho začal více používat, a tak už teď (byť jen na nějakej pátek) nezahálí v garáži a nepráší se na něj
×
×
  • Vytvořit...