Přejít na obsah

poldiss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 521
  • Registrace

3 Sledující

O uživateli poldiss

  • Datum narození 13.7.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2017

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 4
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

4 902 zobrazení profilu

poldiss's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

388

Popularita

  1. Přeju hodně štěstí s výběrem, taky jsem nejdřív pokukoval po GT/GT-Line a nakonec jsem skončil u Allurky, protože najít nebouraný GT za rozumný peníze bylo skoro nemožný Hele ta bílá je Allure a nemá Full LED? Jsem myslel, že to bylo ve standardu u všech
  2. tyhle teorie mě ničí hlavně napsat článek za každou cenu
  3. poldiss

    5008 by Rikic

    Tak to bych na tvým místě prostě koupil obyčejnou autobaterii nějaký renomovaný značky, nejlépe Exide nebo Varta, která má stejnou kapacitu a minimálně stejný startovací proud jako máš teď a měl bys to mít v pohodě. Z toho co jsem vygooglil je označení L3D spojené asi jen s PSA a vůbec netuším co to znamená. S tím zadkem se to stává, když ti prostě přirezne destička ke kotouči, vždycky se opatrně rozjedu a ono se to odtrhne Tak to rád slyším, to do nich půjdu taky, protože ty ještě původní brzdy co mám na autě špiní jak blázen a strašně mi to vadí.
  4. poldiss

    5008 by Rikic

    U baterie bych origo neřešil, ohlídej si hlavně ať má stejnou kapacitu a jestli máš start-stop, tak ať je AGM. Tohle se mi u 308 s elektrickou ručkou stalo zatím minimálně jednou každou zimu, když jsem delší dobu stál. Takže asi běžný jev. Dokud do toho nemusíš bušit palicí, aby se to odtrhlo, tak asi dobrý. A co jinak brzdy, jak jsi spokojenej?
  5. Je až k neuvěření, že jsme se taky dočkali pokračování a taky se trochu obávám, že to bude na PC nejdřív až v roce 2026. Moje poslední konzole byla PS3, tak snad nebudu muset pořizovat PS5 Pro
  6. poldiss

    5008 by Rikic

    Hoď pak info jak to brzdí a jak to špiní, taky nad nima dost přemýšlím
  7. poldiss

    Perleťová 308 HDI

    Moje rodinka ví, že se s autem občas rád svezu trochu na hraně, tak jsem dostal k narozkám takovou pěknou modrou krabičku. Dnes proběhla výměna a mám teď z auta neskutečnou radost. Pohodlí se zhoršilo minimálně, ale auto teď vypadá a hlavně jezdí mnohem líp
  8. poldiss

    Ejdyho 406

    Vítej, rád vidím další TD naživu Ten motor má provozní teplotu 80 stupňů, to že nejde přes 70 bych viděl možná jako pozitivní věc, protože se všechny ostatní přehřívají. Hladinu vody si hlídej, u TDčka je voda v chladiči až na prvnim místě, ne že by to u ostatních motorů bylo jinak, ale tady je to fakt průšvih. A jestli ti voda mizí, tak by chtělo co nejdřív zjistit kudy, protože jinak taky můžeš kromě termostatu měnit i těsnění pod hlavou.
  9. poldiss

    Honzův nový mazlík

    Děkuju za popis, snad se mi to povede...
  10. poldiss

    Perleťová 308 HDI

    Tak nějaké ty novinky v dubnu jsme prošli STK bez ztráty kytičky (ještě aby ne) s krásným pořadovým číslem a cestou z STK mi na dálnici při předjíždění vjel bez blinkru do pruhu čečenec v taxíku, na kterého jsem jen tak tak zareagoval a urazil mu zrcátko. Po zastavení se mi snažil celkem agresivně vysvětlit, že je to moje chyba a chtěl peníze. Chvíli jsem se s ním dohadoval a když jsem vzal telefon, že zavolám policii, tak se hned zklidnil a vypařil se jak pára nad hrncem. Naštěstí jsem z toho vyklouznul jen s tímhle, nechtěl bych řešit něco vážnějšího. A teď aktuálně při nájezdu 77k km proběhla výměna oleje a filtrů a čekají mě velice brzo komplet brzdy. Což se doufám bez diagnostiky povede.
  11. Proto musíš doufat, že se nikdo nekouká a prostě to tam občas šoupnout
  12. poldiss

    Honzův nový mazlík

    Zrovna mě to čeká u 308 a měl jsem v plánu zkusit demontáž motorků, tak jsem rád že to tak můžu udělat a nemusím shánět dia nebo s tím někam jezdit.
  13. poldiss

    PaKrova 307 break RHY

    Ty kola v inzerátu jsou ale 15"
  14. poldiss

    Sestavení Pc

    Osobně bych šel cestou AMD, už jen kvůli efektivitě. Má stejný výkon při téměř polovičním TDP. Pak ten zdroj je zbytečnej přestřel, jestli teda nemáš v plánu koupit si časem nějakou top grafiku. Dal bych maximálně 550W-600W, hlavně aby byl 80 plus gold. Co ušetříš na procesoru a zdroji můžeš vrazit do dražší desky. A ve výsledku můžeš dát i menší a levnější chladič.
×
×
  • Vytvořit...