Přejít na obsah

mazanec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Česká Lípa
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 786 zobrazení profilu

mazanec's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. mazanec

    klimatizace

    Ahoj, já jsem měl něco podobného a problém jsem měl v alternátoru. Zkus změřit, jestli auto dobíjí.
  2. Měl jsem špatnou jednu diodu na můstku. Bohužel jsem nový můstek nesehnal, tak jsem musel dát nový alternátor.
  3. Ahoj, stalo se mi něco podobného na Peugeotu 607 2,2HDi. Nastartoval jsem, ujel asi deset metrů a auto mi začalo vyhazovat jednu chybu za druhou. Vyplo se rádio, ukazovalo to chybu ESP, převodovky, brzd, nešel tachometr a auto jelo v nouzáku. Chyba byla v alternátoru, který nedobíjel. Auto nesignalizovalo, že nedobíjí. Přední baterie měla 11,5V, ale zadní 7V.
  4. mazanec

    308

    Jestli půjde točit pístkem, měl by jít i zatlačit. Tím zatočením přes dia se pístek nezatáhne, jen tam pak má místo na zatlačení bez otáčení. Já to měl celý rozdělaný.
  5. mazanec

    308

    Já zatlačoval jen jeden pístek, ale šlo to s přípravkem dobře. Druhá strana přibržďovala, tak jsem brzdič sundal a dával novej pístek s gumičkama. Jak tomu pomůže diagnostika? Zatočí zpátky víc motorkem?
  6. mazanec

    308

    Byla to bráchova 308 sw T9 s elektrickou parkovačkou.
  7. mazanec

    308

    Ahoj, dělal jsem to jako na videu a diagnostiku jsem nepotřeboval.
  8. mazanec

    Palivový filtr HDi

    Já měl kdysi Picasso 2,0HDi a to mělo na čerpadlu v nádrži hodně jemný sítko. Tenkrát jsem ho měl obalený bordelem z nádrže a auto cukalo.
  9. mazanec

    Peugeot 607 - bochání vzadu

    Ahoj, taky mi to tam různě bouchalo a pak jsem zjistil, že mám v tom plastovým boxu na rezervu spadlej ořech na golu, kterej tam jezdil.
  10. Zdravím, a co to zkusit nastartovat bez filtru? Stačilo by čerpadlo paliva a zapojení na TEC 2000 co se tady řešilo.
  11. mazanec

    Krytka kola

    Tu formu jsem vždy zničil, abych vyndal ten odlitek. Jestli ti alespoň jeden lvíček zbyl, tak si rozdělej trochu sádry a ponoř ho tam. Až to vytvrdne, tak ho vyndej a máš formu.
  12. mazanec

    Krytka kola

    Taky mi zůstal už jeden, tak jsem si podle něj udělal sádrovej odlitek. Odlil jsem je z dentacrylu, nastříkal na černo a přilepil na pokličky. Vypadá to dobře a vydrží to v pohodě i myčku
  13. Taky mi bylo řečeno, že na mojí 607 r.v. 01 nejde automatické rozsvěcení zapnout. Tak jsem rozdělal čidlo na palubovce a zevnitř toho kloboučku jsem stříknul černou barvu. A funguje to perfektně už čtvrtý rok.
  14. Měl jsem taky očesanej věnec, ale na 607 2,2HDi s automatem. Věnec vyšel na 1400 Kč v Peugeotu a za práci si servisman vzal 5000Kč, ale i s výměnou rozvodu.
  15. Ahoj, je možný u tebe sehnat přední kroužek ABS na Peugeot 607 2,2HDi r.v. 2001? Díky
×
×
  • Vytvořit...