Přejít na obsah

biondi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

O uživateli biondi

  • Datum narození 2.2.1982

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ilava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

biondi's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

7

Popularita

  1. biondi

    Budiky teploty vody

    Robí to aj mne. Robí mi to keď mám nízke napätie akumulátora a pokúsim sa naštartovať. Vybehne to na 70°C keď natočím druhý krát, tak to skočí na 100°C. Vie to robiť aj palivomer. Keď nabijem batériu (ktorá už je mimochodom v háji), tak to neurobí ani raz. Toľko moje pozorovanie.
  2. Prepínač mám vedľa diag. zásuvky. Ten kus plastu čo drží zásuvku sa dá totiž ľahko vybrať.
  3. Možno vodná pumpa nemá dostatočný výkon. Alebo termostat nefunguje správne. Mne sa kedysi na fiate odlomilo zopár lopatiek z pumpy a chovalo sa to podobne.
  4. biondi

    zhavici svicky kde jsou

    Bosch mali písané 18,5A. Ale nemeral som to.
  5. biondi

    Nabíjení autobaterie

    Tak je už hotová. Aj v Škode fabia 1.4 16V mám 44Ah Exide z decembra 2015 a už to má za sebou. Stačí pár dní vo vybitom stave a už to je. Začne prebiehať sulfatacia a je po nej. Dá sa to zachrániť ale treba na to tzv. Desulfátor. Viac sa dočítaš na nete.
  6. biondi

    Nabíjení autobaterie

    Tak, že som to vybíjal prúdom C/20 a meral som čas kým z plného nabitia klesne na 10,5V. To je taká najjednoduchšia metóda.
  7. biondi

    Nabíjení autobaterie

    Trochu mimo tému, ale meral som kapacitu mojej 3 ročnej Exide Premium 77Ah. Výsledok je 48Ah. Preto riešim to nabíjanie.
  8. biondi

    Nabíjení autobaterie

    Už nie som v garáži, ale je to niečo ako toto http://www.fusion.sk/katalog/product/34607
  9. biondi

    Nabíjení autobaterie

    No, a mám to hotové. Použil som 12V zástrčku s poistkou a Led diódou. Funguje to bez problémov.
  10. biondi

    Nabíjení autobaterie

    To ano, ale ved tie tam už sú a je na ne napojená tá spomínaná zásuvka. Stačí len protikus pripojiť ku nabíjačke. A bude to pasovať do každého auta, ktoré má trvale napájanú zásuvku
  11. biondi

    Nabíjení autobaterie

    Nešlo by to cez zapalovač (zásuvku) na boku vodičovej sedačky? Ten je pod napätím stále. A nejakých 6-12Amper nabíjacieho prúdu to určite unesie. Asi to tak urobím. (Na skúšku)
  12. biondi

    jaký olej do serva

    Ja mam Total DA v mechanickom a No problem. Total DA je syntetika a za studena je redší ako AT 42. V zohriatom stave majú takmer rovnakú viskozitu.
  13. biondi

    geometrie

    Skrutky tlmiča majú na tehlici miernu vôľu. Tam sa to dá doladiť a znovu dotiahnuť. Keď sa to auto robilo na zdviháku a tehlice sa pred dotiahnutím tlmičov nepodopreli, tak výsledkom je zlý odklon. Koleso dolu, podoprieť kotúč, povoliť dve skrutky tlmiča, trochu si to sadne a znovu dotiahnuť predpísaným momentom. Ak to nestačí, otvory V tlmiči sa dajú zväčšiť. Samozrejme sa zmení aj zbiehavosť. Bude väčšia.
  14. biondi

    nezávislé topení Bufík

    Sú tam, ale ani jedno nemá prirubu ako moje (193°). Bude tá príruba pasovať z toho pôvodného starého čerpadla? Máte s tým niekto skúsenosti? Tu je link. http://m.ebay.com/itm/Brand-new-12V-water-heater-pump-Webasto-Thermo-Top-C-Z-E-ect-diesel-or-petrol-/252189839517?nav=SEARCH Ďakujem.
  15. biondi

    nezávislé topení Bufík

    Dík. Skúsim pozrieť.
×
×
  • Vytvořit...