Přejít na obsah

Semir103

Uživatel
  • Počet příspěvků

    357
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

Semir103 vyhrál naposled 6. březen 2018

Semir103 měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trutnov
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    gripen103@seznam.cz
  • Webová stránka
    http://www.electric-shop.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Semir103's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

47

Popularita

  1. Tak bohužel, to co pán popisoval s přehráním SW a vysosáním baterie byla blbost a psal jen 1/2 pravdy. SS mu nefungovalo právě pro nízký stav baterie, což se tu výše psalo, že je mnoho proměnných pro funkci-nefunkci SS. Baterii mu testovali a byla hlášena jako notná výměny. To že by při přehrání SW nechávali zapnutá světla, rádio a podobně je další hloupost. Jen u přehrání SW rádia co vím se musí nechat auto nastartované a to se nedělalo. Už se mi tato zpráva donesla shodou okolností proběhla u nás ve skupině na fcb pokud ji pán nezveřejňoval ještě jinde.
  2. Semir103

    pružina

    Bohužel musím s Venou souhlasit Dvě Peugeot, Lancia. Výměna pružin bez ložisek, žádná číná žádný polák za levno a pružiny praskly sice na jedné straně ale a na dalších už jen s ložisky a byl klid do dnes. A použity stejné díly. Mimo to, dříve nebo později se ložisko ozve. A jinak na našem Rifterovi nám v rámci záduky měnili ložiska u nájezdu 18tis km. Koukali na to kluci, že se zasekávají a že to dělají už snad čím dál horší. Já u čehokoliv pokud jdou tlumiče tak i když třeba není výměna pružiny, myslím tím i jiné značky tak ložisko nové.
  3. Zajít buďto jinam nebo jak jsem psal
  4. Musíte ještě víc odsunout výplň a je tam ještě šroub. Jinak opěrky jdou reklamovat, je v systému uvedeno, že byl nějaký problém a nám ji vyměnili v rámci záruky. prasklo tam také asi něco jako je toto.
  5. Vrzalo nám také, hůře šlo řadit. Reklamace, výměna obou táhel. Info servisu, děs, je tam už vše plastové. Tak že teplo zima a další neduhy na to působí.
  6. Kouknout na žárovky jestli jsou dobře dotažené. Já tam dával.led a první led způsobovali také mlžení, druhé už ok. Někdo tu byl že se mu.mlží hlavní světla a prý je to normální, tedy to mu řekli v servise.
  7. Mohu ti nabídnout sadu. Cenu navrhni. Prodali jsme Puga a nechal jsem si je ze zimáků. Jsou originál peugeot.
  8. Tak klubáci/čky. Riftera jsem teď vyzvedl...asi z nás mají chudáci už radost. Závada se po dobu 14 dní co bylo auto v servisu projevovala, tedy mimo to i naskočila v diagnostice, ve dvou případech dvakrát za den, ráno a odpoledne. Jinak většinou ráno. Z toho usuzuji, že se jedná o ranní závadu :-))), jelikož přes den se to už nestalo. Přícina nezjištěna, pokus o odstranění přehrání software který měli možnost přehrát a závada se údajně již neprojevila od té doby. Při tomto, když mechanik procházel vše možné zjistili ještě, že proud v zapalovači ve středovém tunelu je, ale zapalovač nefunguje, ,tak jej v reklamaci vyměnili také. Tedy teď se děj vůle boží, jestli bude pokoj, nebo nám bude zase nějaký permoník z Portugalska/Francie apod. (nevím, kde se všechny ty komponenty a jednotky atd. vyrábějí, šlapat na brzdu. Začínám se silně přiklánět k názoru, že dobře už bylo a dobrá auta také. Jelikož služební Octavie nám habrují s únikem kapalin, hláškama v diagnostice a to jsou 2-3roky staré s nájezdem á30-80000km. O Hyundai se ani zmiňovat nebudu....To samé VW Transporter, Amarok taky...
  9. Tato pískání, zvuky jsou způsobeny nečistotou u motorku, vlhkost. Stačí trochu prachu a vlhkost a je čištění se provádí lihem na vatové tyčince a očistit komutátor, bude zde i uhlíkový prach.
  10. 2013 bude hlásit nepřítomnost čidel/defekt, lze to na diagnostice vypnout, nebo si toho nevšímat jelikož víte, že je tam nemáte. Měli jsme Phedru tedy 807 ale 2003 a tam to nic nehlásilo. Ale novější modely to tak mají.
  11. Ahoj Petr3008 no jedině uplatňovat u DI technickou závadu na vozidle. Diagnostika to měla uložené a tak by měl asi Peugeot trochu problém. Jinak o našem voze. Od pondělí auto v servise. Bohužel, do dnes stále to samé, na nic nemohou přijít, už s tím jel jeden, druhý příjmací technik i mechanik několikrát a asi budou potřebovat krční límec. Bohužel má trpělivost pomalu přetéká....
  12. Tak my opět v servisem reklamace. 1.5 BlueHdi 75kW, rozjíždíme se a najednou pod plynem nečekaně duo na brzdu..ale systém ne já..au...málem jsem si třikrát rozbil hu..u o volant i připoutaný...a na displeji hláška " závada systému automatického brzdění". Zatím nepřišli na to co..údajně že se systém tváří že došlo k aktivaci a prý se má pak v servise deaktivovat. Což udělali a dnes opět řidič chce jet a auto mu dupne na brzdu;-))
  13. Semir103

    Spotřeba Rifter

    Regenerace se spouští ale jak často jsem nehlídali. Teda asi často když vstřikovač tekl a bylo auto na reklamaci
  14. Semir103

    Spotřeba Rifter

    Tak sem dám také zjištění. Třeba někdo řekne odborný názor radu. Máme auto 75kW 1,5 naj. 23000km. Ted jsme reklamovali jelikož kouřilo jak zjednaný a odešel dle servisu vstřikovač AdBlue tak v rámci záruky vyměněno vše od turba až dozadu výfuk. Před problémem a od nového auta spotřeba kolem 6,4- 6,6 l/100km. Kupujeme jen kvalitní naftu bud aditiv MOL nebo RobinOil (Kralupol). Teď po reklamaci a výměně všeho spotřeba enormě vzrostla o 1l nahoru což mne dost zaráží a nějak se mi to nezdá. Cesty stejné noha na plynu také a spotřeba 7,5 - 7,7 :-((
  15. No mě tvrdili a ukazovali v Autostylu v Trutnově takto že oni musí dokládat Praze Peugeotu. Jinak nové zjištění. Od nákupu auta spotřeba tak kolem 5,7 - 6,4l/100km. Po výměně vstřikovače adblue, filtru s katem a výfuku teď auto jezdí za 7,5 - 7.7 tak že nějaký problém.
×
×
  • Vytvořit...